njih dve su uvek u centru pažnje

Mnogi nisu verovali da će to uraditi: Potez Katarine Grujić kojim je otkrila pravu istinu o svađi s Aleksandrom Prijović

0
Pevačica je nedavno završila u bolnici, nakon čega su se odmah pokrenule spekulacije o njenoj trudnoći. Međutim, ona je odlučila da progovori o ovoj temi, kao i o tvrdnjama da je u svađi sa koleginicom Aleksandrom Prijović, o čemu se takođe dosta pričalo.
foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić
foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Katarina je u dugoj vezi sa Nemanjom Buhom ali kako kaže, iako joj je on velika podrška, za sada ne planiraju proširenje porodice. 

 

Katarina Grujić konačno progovorila o trudnoći: Sada mi je mnogo bolje!

 

To je glupost. Otrovala sam se hranom, snimala spot od četiri popodne do šest ujutru, zbog svega toga mi je bilo loše. Ne razmišljam o trudnoći, nije vreme za to. Nisam spremna za decu", rekla je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

U muzičkim krugovima se već neko vreme spekuliše o navodnom animozitetu koji vlada između nje i koleginice Aleksandre Prijović, ali Kaća kaže da razlog za svađu ne postoji, što je odmah i dokazala potezom koji ne ostavlja prostora za sumnju. 

 

I Filip je presrećan: Aleksandra Prijović objavila ono što su svi dugo želeli da čuju (VIDEO)

 

Nas dve nismo u svađi. Nema razloga za to. Ne znam ko izmišlja te priče", zbunjena je bila Katarina koja je svoje tvrdnje iste večeri i dokazala otpevavši Aleksandrin veliki hit "Totalna anestezija".

makonda-tracker