prelepe

Spontanom fotografijom protiv pravila i poziranja: Kristina Radenković rekla nešto o čemu mnogi danas ćute (FOTO)

1
Voditeljke kviza "Slagalica" Marija Veljković i Kristina Radenković spadaju u najlepše dame na našim televizijskim ekranima, a jedna od njih omogućila nam je da ih vidimo u nešto drugačijem izdanju.
foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon trudničkog odsustva, Kristina Radenković, ponosna mama male Tare, vratila se na male ekrane i pridružila se svojoj koleginici i prijateljici Mariji Veljković, koja je ponovo u drugom stanju.

 

Obećala je da neće više nikada: U ovom grehu će se svako prepoznati, ali Kristina Radenković se ne stidi i da prizna (FOTO)

 

Najprepoznatljivija lica RTS-a pokazale su nam da im majčinstvo prija jer izgledaju lepše nego ikada, a za to im nije potrebno previše poziranja - čak i spontane, one su jednostavno predivne!

 

Kristina je objavila jednu fotografiju koja pokazuje upravo to, uz opis zbog kojeg će se mnogi zamisliti...

 

Retko ne poziramo, retko se ne nameštamo, retko ne vodimo računa o tome koji je profil bolji, u kojoj pozi smo mršavije, lepše, visš... Strašno je što je posao na televiziji postao izbor za mis, te evo nas dve, našminkane doduše, ali jedna posle porođaja grbava, jedna u blagoslovenom stanju u prirodnoj pozi, nasmejane od srca jer radimo zajedno", napisala je Kristina.
 

 

makonda-tracker