oglasila se prvi put

Jedni su ogorčeni, drugi oduševljeni, a kojima se priklonila princeza Jelisaveta? Evo šta iskreno misli o Nataši Bekvalac kao Dragoj Mašin! (FOTO)

0
Sasvim je sigurno da svi sa nestrpljenjem očekuju premijeru mjuzikla “Tajna Crne ruke”, reditelja Ljubiše Ristića, a među njima je i Njeno Kraljevsko Visočanstvo princeza Jelisaveta Karađorđević...
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Ulogu Drage Mašin, supruge Aleksandra Obrenovića, dobila je, na iznenađenje mnogih, pop pevačica Nataša Bekvalac, što je izazavalo podeljene reakcije.

 

I dok su mnogi glumci bili ogorčeni jer je ona dobila ulogu, bilo je mnogo više onih koji su bili oduševljeni ovakvim izborom.

 

Ljubiša Ristić o ulozi koja je izazvala burne reakcije: Hvala vam što pišete o Nataši Bekvalac

 

Osim reditelja Ristića, koji je isticao Natašin talenat, i princezi Jelisaveti se dopada podela uloga.

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

To je odlična ideja. Mislim da će Nataša biti super. Jedva čekam da vidim predstavu. Sigurno će biti veoma interesantna. Fascinantna je sama tema. Ne znam da li su otkrili nešto novo, to je vrlo moguće – rekla je ćerka kneza Pavla Karađorđevića.

 

Kraljica novih ljubavi će osvojiti i scenu: Ovako se Nataša Bekvalac provodi na probi za novi mjuzikl (FOTO)

 

Princeza Jelisaveta otkrila je i kako se oseća kao član kraljevske porodice u Srbiji.

 

Svaka žena je danas princeza. Ja sam u Srbiji već 16 godina, pa sam se navikla na način života koji ovde vodim. Ipak je ovo moj zavičaj, ovde sam rođena – rekla je princeza Jelisaveta.

makonda-tracker