emocije su prejake

Nenad Okanović 4 meseca nakon smrti velikog prijatelja: Manda mi je bio drugi otac (FOTO,VIDEO)

3
Deset godina nakon prve klape popularne serije "Selo gori, a baba se češlja", pala je i poslednja. U međuvremenu, napustili su nas Dragan Nikolić i Milorad Mandić Manda, čije uloge su obeležile ovo ostvarenje. Njihove kolege veoma je potresla iznenadna smrt glumačkih velikana, nakon čega su ipak smogli snage da nastave snimanje, ali im je dalje teško da o ovim tragedijama govore.
foto: Story Press
foto: Story Press

15. oktobra počinje emitovanje poslednjeg ciklusa serije "Selo gori, a baba se češlja", čime će sa 101 epizodom ovo i zvanično biti najduža srpska televizijska serija emitovana na RTS-u. 

 

Tim povodom, glumac Nenad Okanović, koga je proslavila uloga sina Dragana, otkrio nam je kakva osećanja ga obuzimaju. 

 

Uspeli smo u tome da nas prihvate kao par: Kako se rodila ljubav između Mande i Anje (FOTO)

 

foto: Promo

 

Pomešana, i srećan sam i tužan. Koliko sam srećan što sam kao mladi glumac radio sa velikanima, i što smo godinama podizali svoje iskustvo na jedan visok nivo zato što je rad sa njima stvarno kao da završavate fakultet, toliko sam i tužan što neki nisu danas sa nama, kao što su Gaga, Manda... Tako da, pomešana su osećanja i sreće i tuge, a opet pamte se samo lepe stvari i tako i treba da bude, i takvo je i meni razmišljanje u glavi", kaže Nenad za Story.

Nastavak teksta, fotografije i video snimak pogledajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker