iskrena i emotivna priča

Uspeli smo u tome da nas prihvate kao par: Kako se rodila ljubav između Mande i Anje (FOTO)

1
Smrt Milorada Mandića Mande veoma je pogodila njegovu suprugu Anju. Njih dvoje su bili kolege i pre svega prijatelji, nakon čega se među njima rodila ljubav.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić
Mande
Anje

Posao kojim se bavimo je veoma stresan. Svaki izlazak pred publiku je adrenalin koji gura napred i napred", pričao je Manda tada.


Milorad Mandić Manda: Nemam boljeg prijatelja od moje Anje

Milorad Anja Manda


On je jedan mehanizam koji brine da sve bude u redu", rekao je reditelj koji je imao priliku da sarađuje sa Mandom.


Stalno je neki umor prisutan jer ja često znam da trčim na snimanja... svakom detetu sam morao da objašnjavam gde sam. Morao sam da se pravdam non stop, dete ne traži ništa neočekivano, samo ono svoje. Ja sam jedino miran kada su svi računi plaćeni, kada je rata za kredit plaćena, e tada mogu da sednem i budem miran", pričao je Manda, a Anja je i sama priznala da je ona ta koja smiruje situaciju.


Omaž preminulom glumcu: Osvanuo grafit posvećen Mandi, čitava nacija je u suzama... (FOTO)

Ja sam ta koja je forsirala te stvari preko njegove volje. Tražim prirodu, Frušku goru da se odmorimo, onda se on buni", rekla je Anja i dodala kako se uklopila u porodicu s obzirom da je Manda pre nje imao brak.

foto: Vladimir Šporčić

Često su deca imala momente što tata ima drugu ženu. Ali mojom dobrom namerom i što sam znala koje mesto imam, mislim da smo uspeli da se probijemo kroz tu neku krizu zajedničkog života, da nas prosto deca i okolina prihvate kao par. A ovo kasnije kada te život melje, posao, računi... mislim da je bitno da ljudi moraju da se dobro ispričaju, da imaju mala zadvoljstva. Očekivati nerealno, nisam tako gajena niti želim da bahato ponašam", rekla je tada Anja, tokom njihovog zajedničkog gostovanja u jednoj emisiji.  


Manda

Tuga, bol i tišina: Porodica, prijatelji i kolege ispraćaju Mandu na večni počinak (FOTO)

Pre svega sve što smo Anja i ja toliko vremena zajedno, nije krenulo sa njenim i mojim očekivanjima. Kako je vreme prolazilo postajali smo sve bliži i bliži i bili smo u fazonu ili ti mene da gaziš ili ja tebe i to se završilo brakom. Neka pravila napetosti, izbegavanja koja je ona uvela u moj život... ja kada čitam svoje obaveze meni je muka. Nikada nikome nisam hteo da kažem neću, ne mogu. Tu sam uvek. Iscrpljujem sebe što njoj mnogo smeta", ispričao je Manda.


Ona je osoba koja mi prija, prepuna je poverenja. Ona je uvek tu da me upozori, veoma pazi na mene, osim toga što smo kolege ja imam i prijatelja u njoj", rekao je Manda 2012. godine. 

makonda-tracker