Lepotica satkana od kontroverze

Anđelina Džoli ne prati gradske priče: Nećemo sada govoriti o Vladimiru... (FOTO)

0
Glumica Anđelina Džoli, čiji razvod pomno prati čitava planeta, slovi za vrlo čudno ali i emotivno biće. Naime, o njoj sada svašta "isplivava na površinu", poput činjenice da je maštala da radi kao pogrebnica nakon smrti njenog dede, ali da ona želi da bude kremirana, jer misli da je tako najbolje.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok vest o samoubistvu Breda Pita preti da sruši internet, iznenađujuće stvari iz života Anđeline Džoli nastupile su na scenu.

 

foto: Profimedia

Ona je lepotica satkana od kontroverzi. Nije uspelo da nas začudi ni to da je, dok je bila sa Bilijem Bobom Tortonom, nosila krv oko vrata. Fascinira je krv. Na venčanju sa bivšim suprugom Džonom Milerom, nosila crne kožne pantalone i belu majicu na kojoj je napisala ime njenog supružnika ispisanu sopstvenom krvlju.

 

Dadiljine priče za laku noć? Horor iza zatvorenih Branđelininih vrata od kog će vam se slediti krv (FOTO)

 

Veliki je kolekcionarka noževa i prvih izdanja knjiga, i verovali ili ne, zna da vozi avion! Anđelina je toliko svestrana, da je stigla da završi i pilotsku akademiju tako da ima sertifikat kojim može legalno upravljati jednomotornim avionom.

 

Milioni fanova neutešni: Vest o samoubistvu Breda Pita (bukvalno) preti da sruši internet!

 

Kao dete imala je guštera za kućnog ljubimca. Gušter se zvao Vladimir. Takođe, imala je i zmiju po imenu Hari Din Stenton.

 

foto: Profimedia

Sada je slavna glumica, koja se razvodi od Breda Pita, podjednako slavne ličnosti... Njen najveći strah je gubitak dece. Priznaje da često razmišlja o smrti i da nikako ne bi podnela da se njenoj deci dogodi nešto loše dok je ona živa. Spremna je da se bori do poslednjeg daha za njih.

 

Anđelina iz straha postavila uslove: Deca su pod isključivo mojim starateljstvom sada, a TI moraš da uradiš OVO (FOTO)

makonda-tracker