8 godina nakon kobnog događaja

NJEGOVA POGIBIJA IM JE ŽIVOT PRETVORILA U PAKAO: Ćerka i supruga Darka Radovanovića daleko od javnosti i dalje biju bitku sa PATNJOM I BOLOM (FOTO)

0

Kada je 11. juna 2011. godine medijima odjeknula vest da su mladi pevač i njegov menadžer izgubili život u saobraćajnoj nesreći, cela Srbija je bila skrhana...

foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

Popularni pevač i njegov menadžer Aleksandar Milošević izgubili su živote pre 7 godina u saobraćajnoj nesreći.

 

Darko je imao samo 36 godina, a za sobom je ostavio suprugu Mariju i ćerkicu Laru, koja danas ima 12 godina.

 

Pevač je svojevremeno izjavio da je od supruge imao podršku, pažnju i ogromnu naklonjenost.

 

foto: Ivan Dobričić

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

 

Njihova ljubav počela je 2004. godine. Darko je prvi put morao da se pomuči da bi osvojio srce devojke koja ga je fascinirala na jednom nastupu u njenoj rodnoj Sremskoj Mitrovici. Osvajao ju je šest meseci, a Maja je na kraju poklekla, dok se Darko šalio kako se upornost uvek isplati.

 

Zbog Maje se Darko doselio u Sremsku Mitrovicu gde ona ima svoj frizerski salon i gde su njih dvoje osnovali svoje ljubavno gnezdo.

 

foto: Vladimir Šporčić

Maja i Darko bili su beskrajno zaljubljeni, spremni da ulože i poslednji atom snage i kreativnosti da oduševe jedno drugo. Darko je uvek govorio da Maja vodi glavnu reč u njihovoj vezi, a potom i u braku.


- Samo da se ona ne ljuti. Neću da radim ništa što može da naljuti moju Maju - govorio je.

 

Kada je na svet došla njihova Lara, ponosni tata nije mogao da opiše sreću. Govorio je da je Lara nasledila maminu lepotu, a tatin temperament i osmeh.

 

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

foto: Vladimir Šporčić

Maja i Lara su se nakon tragične smrti supruga i oca potpuno povukle i dalje žive u Sremskoj Mitrovici, sa Marijinim roditeljima, jer je Maji bilo teško da živi u stanu koji je nekada delila sa pokojnim suprugom.

 

Nekoliko godina kasnije, Maja je istakla da je Darko svakodnevno prisutan u njihovim životima kroz pesme i sećanja i da ta rana nikada neće zarasti.

 

 

makonda-tracker