problemi koje je savladala

OSTAVIO JE I NIJE UČESTVOVAO U ODRASTANJU SINOVA: Dragana Katić priznala da je zbog nekih stresnih situacija tražila pomoć kod psihijatra!

0

Voditeljka se nikada nije libila da govori o svom privatnom životu kao i o situaciji kroz koju je prošla.

foto: Dragan Kadić

Voditeljka Dragana Katić prošla je kroz težak period i životu, a za mnoge žene čini se najgori, onda kada ju je partner ostavio dok je još bila u drugom stanju. Ipak, danas je nasmejana i vedra kako na malim ekranima tako i u privatnom životu.

 

Voditeljka se nikada nije libila da govori o svom privatnom životu kao i o situaciji kroz koju je prošla.

 

Jednostavno, bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno, i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i sa tim sam raščistila. Takva sam, uvek gledam da sebi ugodim, i na dnevnom nivou, a kamoli u životu generalno. Posle on iz raznoraznih ali opravdanih razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos - ispričala je jednom prilikom Dragana.

 

Ona tada nije želela da utone u tugu i bol i depresiju već je potražila stručnu pomoć kako bi se izvukla iz situacije koju joj je život nametnuo.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker