probija se na američko tržište

Otkrivena tajna koju je sa sobom ponela u Njujork: Šta je to Dijana Janković krila od javnosti?

0
Pop zvezda i modna dizajnerka Dijana Didi Janković, početkom godine preselila se za Njujork gde u najvećoj tajnosti predano radi na svojoj internacionalnoj karijeri.
foto: Promo
foto: Promo

Iako pevačica, koja vazi za ikonu stila, nerado govori o svojim daljim planovima, izvor blizak Didi otkrio nam je da je jedna od nosećih pesama na njenom novom albumu za američko tržište duet sa proslavljenim reperom Shaggyjem, koga pamtimo po hitovima Boombastic i Hey Sexy Lady.

 

Pare nisu bitne kada je ona u pitanju: Dijana Janković se pohvalila skupocenim poklonom koji je dobila za godišnjicu braka (FOTO)

 

- Tokom svog poslednjeg boravka u Americi, Dijana je snimila duet sa Shaggyjem, koji će zasigurno osvojiti svetske top liste. Ne postoji osoba koja je čula pesmu, a da joj se nije dopala, budući da su melodija i stihovi jako zarazni. Didi se nedavno zbog obaveza oko svoje firme u Srbiji nakratko vratila iz Amerike, ali se uskoro vraća za Njujork, gde će odmah početi da radi na ekranizaciji dueta sa Shaggyjem - otkriva izvor blizak pevačici.

 

Pored njega joj osmeh nikada ne silazi s lica: Dijana Janković proslavila tri godine braka (FOTO)

 

Pokušali smo da kontaktiramo Dijanu, ali je ona ostala nedostupna za komentar. Ako se po jutru dan poznaje, izgleda da će Didi biti prva srpska pevačica koja je uspela da se probije na američko tržište.

makonda-tracker