Tuga koja slama srce i dušu

BOL NE PRESTAJE, RANE NE ZARASTAJU: Ove srpske zvezde doživele su VELIKE porodične tragedije koje su im ZAUVEK promenile život

3

Mnoge poznate ličnosti sa ovih prostora doživele su velike porodične gubitke koje su ostavile neizbrisiv trag u njihovim životima. Ovo su samo neke od najtežih životnih priča domaćih javnih ličnosti.

 

Gabrijela Pejčev

 

Pinkova zvezda Gabrijela Pejčev preživela je veliki gubitak kao veoma mlada devojka. Njen otac je preminuo nakon duge borbe od devet meseci, koliko je proveo u bolnici zbog raka pluća. Mlada pevačica se nije odvajala od njegove postelje, a očev odlazak pao joj je veoma teško.

 

foto: Instagram

Ljubav i transformacija idu zajedno: Gabrijela Pejčev postala neprepoznatljiva zahvaljujući drastičnoj promeni (FOTO)

 

Pevačica je bila veoma vezana za svog oca, a njena majka Slavica svojevremeno je istakla kako misli da Gabrijela nikada neće preboleti njegovu smrt.

 

Savo Milošević

 

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević je za kratko vreme ostao bez čak tri člana porodice – oca, dede i mlađeg brata. Sve je počelo u junu 2010. godine, kada je Savin deda nakon porodične svađe ubio svog sina, a oca fudbalera, Stevu Miloševića. Deda Savo je osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina, a preminuo je u zatvoru.

 

foto: Luka Šarac

Savo Milošević: Nesreća koja je sve uzdrmala


Krajem 2013. godine poginuo je i Savin rođeni brat Andrija Milošević, koji je u stravičnom udesu zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u beogradskom Urgentnom centru.

 

makonda-tracker