žene lavice

Pobedile su tumor i nastavile dalje: Ove naše pevačice zaslužuju orden za hrabrost (FOTO)

0
Mnoge poznate dame tokom svog života susrele su se sa nekim oblikom tumora, a na sreću, veliki broj njih operacijama, terapijama i snagom svoje volje uspele su da se izbore sa ovom opakom bolešću.
foto: Vladimir Šporčić, Story press
foto: Vladimir Šporčić, Story press

Ova bolest danas preti sve većem broju mlađih žena, a najveći problem najčešće je nedovoljna informisanost i neredovni pregledi.

 

Ipak, hrabre dame sa domaće javne scene preduzele su sve kako bi se potpuno izlečile. Dok neke ne vole da govore o neprijatnom iskustvu sa kojim su se susrele, druge otvoreno govore o svim nedaćama i ”paklu” kroz koji su prošle tokom lekarskih pregleda i različitih dijagnoza.

 

Tina Ivanović

Pevačica je pre dve godine prošla kroz pravu agoniju kada su joj lekari najpre dijagnostifikovali zloćudni tumor dojke. Tada su joj prognozirali vrlo slabe šanse za izlečenje. Posle prve operacije uzorci tkiva poslati su na biopsiju i na sreću rezultati su pokazali da je tumor dobroćudan, a da Tina ipak neće morati na hemoterapije. Posle dve operacije, pevačica se danas oseća mnogo bolje i spremna ja za novi život. Ona je istakla da su joj najveća podrška u borbi sa opakom bolešću bili suprug i sin.

 

Uspela je da pobedi kancer i nastavi da živi punim plućima: Tina Ivanović izgleda tako da biste je pomešali sa lutkom iz izloga (FOTO)

 

foto: Luka Šarac

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani..

makonda-tracker