burna životna priča

Bila je zlostavljana, a sada je jača i lepša nego ikad: Pevačica kojoj mnogi ne znaju pravo ime je nekada ovako izgledala (FOTO)

0
Prvi nastup imala je 1992. godine kada se pojavila na estradi i pokazala kako je došla nova nada.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Tada su krenula redovna gostovanja u emisiji ”Da pitamo zajedno” sa pesmama ”Ja nisam devojka lutalica”, ”Šta je jablan među borićima”. Sa ovim je pesmama osvojila simpatije mnogih.

 

Maja Marijana: Ljudski je grešiti, a božanski praštati

 

Maja Radovanović od prvog dana nastupa pod imenom Maja Marijana, a u svojoj je karijeri osvojila je brojne nagrade na festivalima.

 

foto: Petar Đorđević

Maja je tada imala kratku, farbanu narandžastu kosu, a još kao mlada devojka veliku pažnju je privukla svojim specifičnim izgledom.

 

Popularna pevačica izazvala je veliku pažnju javnosti kada je otvoreno progovorila o fizičkom zlostavljanju koje je pretrpela od svog supruga Mladena Šmakića, kao i u kakvom odnosu su bili nakon toga. 

 

Maja Marijana ne oprašta zlostavljanje: Zgadili su mi se muškarci posle batina

 

Godinama smo skupa i mnogo toga smo stekli zajedno. Imamo i dete. To su neke stvari koje ne mogu tek tako da se prekinu. Nisam neko ko želi da bilo šta ruši. Uvek sam bila za to da se problemi rešavaju i da se sačuva ono što može da se sačuva. Trenutno ne mogu da kažem ništa konkretno. Vreme će pokazati. Sve što sam do sada rekla, ne znači da sam mislila samo na svoj privatni život, govorila sam generalno o tom problemu u našem društvu. Što se tiče priče o mom intimnom životu, želim da stavim tačku na sve insinuacije i nagađanja. Sve svoje probleme rešavaću sama, bez medija, komšija, dušebrižnika, rođaka i prijatelja. Njih nije bilo svih ovih godina pa ih sada molim da se ne mešaju u moj život jer mi time prave još veći problem", rekla je Maja u jednom od intervjua za Story. 

 

foto: Aleksandar Jovanović

 

 

 

 

makonda-tracker