Prihvatio izazov

Oprobao se u glumačkim vodama: Aca Lukas se priključio ekipi filma Jesen samuraja! (FOTO)

0
Sinoć se u prostorijama radio Beograda popularni pevač Aca Lukas oprobao u glumačkim vodama u domaćem filmu "Jesen samuraja", reditelja Danila Bećkovića. Lukas će u ovom ostvarenju tumačiti sam sebe, ali neće biti pevač, nego kockar...
foto: Nataša Ilić
foto: Nataša Ilić

Vrlo interesantno je da Aca Lukas neće uzeti honorar za snimanje filma.

Honorar uzimam za one stvari kojima se jako dobro bavim. Ovo mi je izazov i ako se budem pokazao kao dobar glumac, biće i većih uloga i dobrih honorara", rekao je Aca pre odlaska na set.

Pevač je izjavio i da nije ni trenutka razmišljao kad mu je ponuđeno da se pojavi u filmu, rame uz rame sa vrhunskom glumačkom ekipom koju čine Petar Strugar, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Vesna Trivalić, za koju je rekao da je jedna od njegovih naomiljenijih glumica.

 

foto: Nataša Ilić

Ekipa filma je zadovoljna kako se Aca snašao u ovoj ulozi, scenu je snimio brzo i efikasno, a partner mu je bio makedonski glumac Vlado Jovanovski.

 

foto: Nataša Ilić
foto: Nataša Ilić
foto: Nataša Ilić

Jedno je sigurno – svi jedva čekamo 3. oktobar, kada će se održati premijera ovog filma u Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center. Karte su već u prodaji, obezbedite najbolja mesta na vreme.

 

foto: Nataša Ilić

"Jesen samuraja" je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.

 

Transformacija o kojoj su mnoge žene sanjale: Petar Strugar pokazao izvajano telo (FOTO, VIDEO)

 

Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

makonda-tracker