Velika predanost

Glumac nije želeo dublera ni za najopasnije scene: Petar Strugar u top formi, niže komplimente poput perli! (FOTO)

0
Glavna uloga u filmu "Jesen samuraja" poverena je Petru Strugaru, koji nema koga nije oduševio radom i predanošću. Glumac je fizički u odličnoj formi, a napominju i to koliko je talentovan, vredan i koliko brzo uči...
foto: Nataša Ilić
foto: Nataša Ilić

U četvrtak, 4. avgusta, je u Belexpo centru snimana scena MMA turnira, koja je urađena u jednom kadru od neprekidnih četiri minuta, u kojoj je učestvovalo više od 150 statista i oko 70 članova ekipe. Scena je pripremana tri dana, a neprekidni kadar snimljen je sa stedikema, koji je nepogrešivo precizno vozio iskusni stedikem operater Georgios Gramatikos iz Grčke, angažovan specijalno za ovu priliku.

 

foto: Nataša Ilić

U prostorijama Belexpo centra snimane su scene borbe, a glavni akter je glavni glumac, Petar Strugar. Petar se za ulogu u ovom filmu spremao jako predano i fizički je u odličnoj formi.

 

Transformacija o kojoj su mnoge žene sanjale: Petar Strugar pokazao izvajano telo (FOTO, VIDEO)

 

On nije želeo dublera čak ni za najopasnije i najrizičnije scene, a imao je pomoć vrhunske kaskaderske ekipe, na čelu sa Kalojanom Vodeničarovim.

 

foto: Nataša Ilić
foto: Nataša Ilić

Holivudski kaskader čuva suvenir koji je dobio od Antonija Banderas, sa Žan Klodom van Damom kao sa drugom ćaskao je o hobiju u pauzama snimanja, a Tomu Kruzu je odao priznanje da je fenomenalan u scenama vožnje automobila. On je pohvalio poznatog Strugara, i oduševljen je time koliko je ovaj glumac spreman.

 

foto: Nataša Ilić

Petar je pravi atleta, talentovan, vredan i brzo uči. Uspeo je da za nekoliko dana savlada trikove i pokrete iz raznih borilačkih veština koje sam zamislio", otkrio je Vodeničarov prilikom nedavne radne posete Beogradu, piše "Politika".

foto: Nataša Ilić

"Jesen samuraja" je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.

 

foto: Nataša Ilić

Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea.

 

Petar Strugar: Ljubav je najopasnija životna borba

 

Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

 

foto: Nataša Ilić
foto: Nataša Ilić

Snimanje filma "Jesen samuraja" će biti završeno do polovine avgusta, a premijera je zakazana za ponedeljak, 3. oktobar.

makonda-tracker