san svake devojke

Srpski olimpijci pored kojih bi i Ronaldo izgledao smešno: Ovo su definitivno najbolji frajeri među našim sportistima (FOTO, ANKETA)

0
Iako na Olimpijskim igrama više ne gledamo Daču Ikodinovića i Marka Jarića, pripadnice nežnijeg pola neće uživati samo u dobrim partijama naših sportista nego i u njihovom izgledu.
foto: Dragan Gojić, Beta, Dado Đilas, Marina Lopičić
foto: Dragan Gojić, Beta, Dado Đilas, Marina Lopičić

U Riju će se tokom Olimpijskih igara za medalje boriti 103 srpska takmičara, uključujući i momke i devojke, a među njima je mnogo onih koji bi, ukoliko bi prestali da se bave sportom, s lakoćom kojom danas osvajaju medalje lagodno osvajali modne piste.

 

Nakon što smo otkrili ko su srpske sportistkinje zbog kojih će mnogi još više uživati u OI 2016, predstavljamo vam listu naših najprivlačnijih muških predstavnika.

 

Bogdan Bogdanović

 

foto: Dado Đilas

 

Ukoliko pitate bilo koju devojku koji košarkaš im se dopada, velika je verovatnoća da ćete čuti ime ovog momka. Nekadašnji igrač Partizana i velika nada srpske košarke, pored izgleda, pleni harizmom, skromnošću i pristojnošću koju princ na belom konju mora da ima.

 

Možete li uopšte da presudite koji je najzgodniji? Ovo je 20 najboljih frajera u Srbiji (ANKETA)

 

Velimir Stjepanović

 

foto: Luka Šarac

 

Ovaj mladi srpski plivač je pravi primer džentlmena i odanog muškarca za kojim čezne svaka pripadnica nežnijeg pola. Koliko god god uspeva da oduševi i razneži svoje obožavateljke izlivima nežnosti i javnim izjavama ljubavi prema svojoj verenici Džesiki, ženski deo Veljinih fanova s pravom ostaje i ljubomoran... Pa, koja ga ne bi poželela?!

 

makonda-tracker