jednostavno - prelepe

Neki će Olimpijske igre gledati samo zbog njih: Srpske lepotice kojima nema ravnih! (FOTO)

3
Srbija je zemlja sporta, ali i zemlja za koju mnogi kažu da ima najlepše devojke ili, u šali, makar najviše lepotica po glavi stanovnika. Ovo su najpoznatije lepe Srpkinje koje osvajaju i talentom i izgledom.
foto: Instagram, Luka Šarac
foto: Instagram, Luka Šarac

Ukoliko bismo sastavljali listu najlepših svetskih sportistikinja koje će se ovog avgusta u Brazilu boriti za medalje, na njoj bi se svakako našla imena ovih srpskih reprezentativki.


Ivana Maksimović

 

foto: Luka Šarac

Kada nam je pre četiri godine i Londona donela srebrnu medalju, mnogi su bili oduševljeni kako Ivaninim sportskim veštinama, tako i prelepim osmehom. Nije ni čudo što košarkaš Danilo Anđušić nije odoleo našoj reprezentativki u streljaštvu. Ivana će, inače, na otvaranju OI biti barjaktar srpske delegacije - nosiće zastavu naše zemlje!

 

Možete li uopšte da presudite koji je najzgodniji? Ovo je 20 najboljih frajera u Srbiji (ANKETA)

 

Ana Ivanović

 

 

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Srpska teniserka koja je nedavno stala na ludi kamen s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom time je srušila nade milionima muškaraca koji uzdišu za njom. Dobro je poznato da Ana često radi i kao foto-model, i to s neverovatnim uspehom - nedavno je pozirala za nemački Vog i ponovo zadivila svet!

 

makonda-tracker