jednostavno - prelepe

Neki će Olimpijske igre gledati samo zbog njih: Srpske lepotice kojima nema ravnih! (FOTO)

3
Srbija je zemlja sporta, ali i zemlja za koju mnogi kažu da ima najlepše devojke ili, u šali, makar najviše lepotica po glavi stanovnika. Ovo su najpoznatije lepe Srpkinje koje osvajaju i talentom i izgledom.
foto: Instagram, Luka Šarac
foto: Instagram, Luka Šarac

Ukoliko bismo sastavljali listu najlepših svetskih sportistikinja koje će se ovog avgusta u Brazilu boriti za medalje, na njoj bi se svakako našla imena ovih srpskih reprezentativki.


Ivana Maksimović

 

foto: Luka Šarac

Kada nam je pre četiri godine i Londona donela srebrnu medalju, mnogi su bili oduševljeni kako Ivaninim sportskim veštinama, tako i prelepim osmehom. Nije ni čudo što košarkaš Danilo Anđušić nije odoleo našoj reprezentativki u streljaštvu. Ivana će, inače, na otvaranju OI biti barjaktar srpske delegacije - nosiće zastavu naše zemlje!

 

Možete li uopšte da presudite koji je najzgodniji? Ovo je 20 najboljih frajera u Srbiji (ANKETA)

 

Ana Ivanović

 

 

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Srpska teniserka koja je nedavno stala na ludi kamen s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom time je srušila nade milionima muškaraca koji uzdišu za njom. Dobro je poznato da Ana često radi i kao foto-model, i to s neverovatnim uspehom - nedavno je pozirala za nemački Vog i ponovo zadivila svet!

 

 

Milica Mandić

 

foto: Vladimir Šporčić

Lepotica koja nam se iz Londona 2012. vratila sa zlatnim odličjem oko vrata, oduševljava svet taekvondoa kako brzim pokretima i fokusom koji gotovo da je nemoguće poremetiti tako i prirodnom lepotom koja osvaja.

 

Milica Mandić: Dečko me u svemu motiviše i podržava (FOTO)

 

Maja Ognjenović

 

foto: Miša Obradović

Kapiten srpske odbojkaške reprezentacije na teren istrčava s jakim motivom, značajnim iskustvom i lepotom koja oduševljava mnoge. Emotivna partnerka Danila Ikodinovića spada u najatraktivnije domaće sportistkinje, a ujedno i u one čija ogromna harizma očara za tren.

 

 

Milica Dabović

 

foto: Petar Đorđević

Predvodnicu naših košarkašica mnogi s pravom nazivaju seks-bombom. Svaki mišić na Miličinom telu je prosto savršen, ali besprekorno izvajano telo nije njen jedini adut. Plavooka i plavokosa sportistkinja poseduje jedinstvenu lepotu, zbog koje novinari pažljivo prate njen život, a mnogi muškarci zavide njenom dečku Simonu.

 

Milica Dabović: Jedva čekam da dobijem dete

 

Ivana Španović

 

foto: Luka Šarac

Vojvođanska lepotica koja nas je proteklih godina nebrojeno mnogo puta oduševila takmičiće se u Riju u skoku u dalj, a mnogi ne mogu da dočekaju priliku da navijaju za jednu od najzgodnijih evropskih atletičarki, koja lepim licem i širokim osmehom osvaja bez imalo truda.

 

 

Tijana Bogdanović

 

 

????#curls #curlyhair #curly

A photo posted by Tijana Bogdanovic (@tijana_galeb) on

 

Očekivanja od jedne od naših najmlađih sportskih zvezda su ogromna - Tijana je ipak trostruki uzastopni prvak Balkana, aktuelni juniorski prva Starog kontinenta u kategoriji do 46 kilograma i svetski prvak u istoj toj kategoriji! Ono što mnogi ističu o ovoj osamnaestogodišnjoj Kruševljanki jeste i njen prelepi osmeh i bujna kosa zahvaljujući kojima bi bila jednako uspešna manekenka.

 

Prelepo izdanje naše teniserke: Bela odevna kombinacija koja je Jelenu Janković odvela u vrh elegancije (FOTO)

 

Jelena Janković

 

foto: Profimedia

Jednu od najuspešnijih srpskih teniserki u istoriji imali smo priliku da vidimo i na modnoj pisti ranijih godina, a kako i ne bismo kada je reč o dami koja svake sekunde provedene na terenu izgleda nežno i ženstveno - čak i dok s lakoćom eliminiše protivnice?!

makonda-tracker