otvoreno o svim tajnama, izazovima i planovima

Milica Dabović: Jedva čekam da dobijem dete

0
Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije ističe da je raduje što će joj na Olimpijskim igrama u Brazilu podršku pružati njen dečko Simon, odgovara na spekulacije o njegovom poreklu i otkriva da njih dvoje već žive bračnim životom i priželjkuju potomstvo
foto: Slobodan Pikula za Bonatti
foto: Slobodan Pikula za Bonatti

Pred početak perioda koji će biti u znaku napornih priprema, a potom i utakmica u nacionalnom dresu na Olimpijskim igrama u Brazilu, kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović (34) nastoji da iskoristi svaki slobodan trenutak kako bi se posvetila uživanju sa prijateljima, porodicom i svojim dečkom Simonom. Ovaj stameni mladić koji živi i radi u Kanu, prošlog leta osvojio je Miličino srce i dao joj krila za za nove pobede na parketu, ali i inspiraciju za možda još neki nesvakidašnje gest, poput onog kada je prošle godine u meču protiv Francuske skinula zaglavljenu loptu sa obruča nogom. Oduvek je volela da bude drugačija i često iskače iz klasičnih sportskih stereotipa, ali na svakoj utakmici daje svoj maksimum i na parketu ostavlja srce, kako sama kaže.


Milica je rođena na Cetinju, a karijeru je započela u Herceg Novom i potom igrala u nekoliko evropskih klubova. Pre nekoliko godina, kada su počele kvalifikacije za Olimpijske igre u Brazilu, rekla je kako mašta o tome da sa saigračicama obezbedi učešće na ovom najvećem svetskom takmičenju i to joj se ostvarilo.


- Pripreme uskoro počinju i moramo ozbiljno da radimo kako bismo spremne otišle na Olimpijadu – ističe naša reprezentativka. Ona je nedavno kao zaštitno lice Bonatija snimila atraktivan set fotografija u izazovnim kupaćim kostimima, koje Story premijerno objavljuje.

makonda-tracker