Transformacija

Kao Bred Pit: Anabela Atijas ponosna na novi imidž svog supruga (FOTO)

0
Andrej Atijas, muž Anabele Atijas, iznenadio je svoje pratioce na društvenim mrežama kad je objavio fotografiju na kojoj se vidi da je potpuno promenio imidž.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Naime, Andrej je svoju kosu ofarbao u plavo, a iako je većina njih u prvi mah pomislila da je u pitanju šala, kad ih je uverio da je promenio imidž, neki su mu uputili komplimente, a bilo je i onih koji su ga pitali šta mu je to trebalo.

Mnogi su mu savetovali da se vrati u svoju prirodnu boju i više ne eksperimentiše, ali on ih nije poslušao, pa je ostao plavušan.

 

Ovaj hit smo svi znali napamet, a ona je bila kraljica scene: Da li se sećate da je Anabela ovako izgledala pre 15 godina? (FOTO)
 

- Za samo dva sata moj dragi prijatelj i frizer čini čuda - napisao je Atijas u opisu fotografije, na kojoj pozira sa svojom suprugom, koja je, kako se čini prema porukama na Instagramu, bila inicijator toga da njen dragi promeni imidž.

 

 

A photo posted by @ndrejko (@atijasandrej) on

 

Anabeli Atijas se mnogo dopalo kako njen muž izgleda kao plavušan, pa mu je javno, na društvenoj mreži, stihovima Severinine pesme „Bred Pit“ - „novi vrti se hit, a ti kao Bred Pit“ - jasno stavila do znanja da je podseća na holivudskog lepotana, za kojim uzdišu žene širom planete.

 

Bez njih dve je letovanje nezamislivo: Ovako Anabela Atijas uživa u najslađem društvu (FOTO)

makonda-tracker