Čudesna priča

Pre 3 godine je preživela tešku saobraćajnu nesreću i dokazala da je junakinja našeg doba: Ovako je Vanja Mijatović prebrodila surovi životni period (FOTO, VIDEO)

0
Pevačica je uspela da teške životne trenutke stavi iza sebe i krene napred. Danas život živi punim plućima i prava je inspiracija čiju priču svako treba da pročita...
foto: Instagram
foto: Instagram

Posle humanitarnog koncerta koji je 2013. godine održan u novosadskoj hali Spens na kome su između ostalih učestovale i Zvezde Granda, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su lakše odnosno teže povređeni Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović.

 

Nesreća se dogodila kada je automobil, za čijim volanom je bio Stefan Petrušić, na neosvetljenom delu autoputa, naleteo na takođe neosvetljene i neobeležene betonske stubove za buduću naplatnu rampu.

 

Sve tri Zvezde Granda zadobile su povrede, ali je Vanja Mijatović izvukla deblji kraj. Lepa pevačica zadobila je sledeće povrede: prelom grudnog koša i tri pršljena.

 

Transformacija Vanje Mijatović: Zvezda Granda kao kopija Džej Lo (FOTO)

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

foto: Nemanja Pančić

Pevačica je tada iz novosadske prevezena u kraljevačku bolnicu, jer tamo žive njeni roditelji.

 

foto: Nemanja Pančić

Srbija nije prestajala da priča o ovoj ozbiljnoj saobraćajnoj nesreći nakon koje se Vanja nije mnogo oglašavala u medijima, ali je isticala da je srećna što se oporavila kao i da je najveće posledice ostavila psihička trauma.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

Danas je Vanja srećna i zadovoljna žena koja živi punim plućima. Njen rođeni brat Vladan ne ostavlja ravnodušnom ni jednu pripadnicu lepšeg pola, a bavi se džez muzikom. Koliko je Vanja vezana za njega dokazuje i emotivna rođendanska čestitka koju je objavila na svom Instagram profilu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

Pevačica je uvek rado viđen gost na svim proslavama svojih kolega, pa smo je tako sreli na punoletstvu Viktora Živojinovića i Anastasije Ražnatović, ali i na venčanju Ivane Pavković i Petar Mitića.

foto: Filip Pavličić

Vanja danas izgleda fantastično, a svaka njena fotografija izaziva bujicu pozitivnih komentara.

 

Iskrena ispovest poznate pevačice: Imam malo vremena za odmor, a stres se mora prevazići...(FOTO)

 

 

makonda-tracker