oni su ostvarili svoj san

Jedan pevač je potpuno promenio imidž: Pobedili su u Zvezdama Granda, a evo šta rade i kako izgledaju danas (FOTO)

0
Oni su pobedili konkurenciju i dokazali da su vokalno najbolji, a evo kako izgledaju i šta rade danas.
foto: Instagram, Damir Dervišagić
foto: Instagram, Damir Dervišagić

Mnogi učesnici šou programa "Zvezde Granda", svakonevno nastupaju u Srbiji i celom svetu, dobro zarađuju i uživaju u svojoj popularnosti. Oni su morali da ulože mnogo truda, volje, odricanja, želje, kako bi se izborili za svoje mesto na estradnom nebu. 

 

Brojne Zvezde Granda koje nisu pobedile, postale su veoma uspešne, poput Tanje Savić, koja je osvojila treće mesto u prvoj sezoni, ili Rade Manojlović koja je bila druga u 3. sezoni. Tu su još i Topalko, kao i Milica Pavlović koja je osvojila tek 8. mesto u šestoj sezoni takmičenja, piše Espreso.co.rs

 

Neki od pobednika su, međutim, napravili veliku karijeru, dok su se drugi povukli i nakon završetka šou programa nisu se isticali u prvi plan. 

 

1. Branislav Mojićević

 

Prva sezona "Zvezda Granda" održana je 2004. godine, a svi finalisti su snimili koktel CD sa jednom ili dve pesme, a nakon toga i album. Pobednik je bio Bane, koji je snimio i veliki hit "Stara ljubav". Oženio se Milicom Mićović krajem avgusta 2013. godine, a nakon što se neko vreme nije često pojavljivao u javnosti zablistao je u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" gde je takođe odneo pobedu.

 

 

2. Dušan Svilar

 

Treća sezona "Zvezda Granda" se održavala tokom 2007. godine, a pobedio je Dušan Svilar. Pevač danas izgleda skoro identično kao tada. Ostao je upamćen po širokom osmehu koji i dalje ne skida sa lica.

 

foto: Dragana Udovičić
makonda-tracker