senzacionalna priča

Uzeće mu sve što ima: Bivši top model se razvodi od saudijskog milijardera, a zahtevi su frapantni (FOTO, VIDEO)

0
Bivši top model Kristina Estrada razvodi se od supruga, saudijskog milijardera, a njeni zahtevi premašili su sva očekivanja i šokirala sve koji prate ovu brakorazvodnu parnicu

Tu lista njenih želja ne prestaje. Tražila je dodatnih 5.9 miliona dolara za kuću za odmor na selu, te neverovatnih 454 hiljada dolara kako bi mogla da plaća poslugu. Tu je još i 647 hiljada dolara za dvonedeljno iznajmljivanje jahte, 6.439 hiljade dolara kako bi mogla ostaviti bakšiš posadi, 330 hiljade dolara za praznike u Parizu gde namerava da boravi u predsedničkom apartmanu u Ritzu, 99 hiljade dolara za sobu gde će smestiti svoju asistentkinju, te hiljade dolara za letovanje na jugu Francuske, tretmane za lepotu, luksuzne i obične torbe, mobilne uređaje, kreme i sunčane naočare.


Estrada tvrdi da se na sudu bori za sve žene i njihova prava, bez obzira kakav životni stil imale.

 

Zovu je boginjom stila: Supruga katarskog šeika koje je zasenila i Kejt Midlton (FOTO)

 

foto: Youtube Printscreen

Dok su je ispitivali advokati njenog supruga, Estrada je dala nekoliko prilično fascinantnih odgovora.

 

- Kažete da vam godišnje treba 55 pari cipela i čizama koje će svake godine koštati oko 80 hiljada dolara. Ne čini li vam se da je to malo previše novca? upitali su advokati, a Estrada je odgovorila:

 

- Ne. One toliko koštaju. To je standard na koji sam navikla.

 

35 satova koji su joj potrebni su inače deo skupih kolekcija, a potrebni su joj jer "zavisi od toga šta nosi na sebi i moraju odgovarati uz njenu odeću".

 

Za zabavu godišnje traži 16 hiljada dolara, što je verovatno vrlo umanjena cifra, jer je navela da joj je to potrebno kao bi mogla otići u Pariz pogledati La Traviatu i slično.

 

Nastavak priče pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker