teški trenuci su iza nje

IZGORELO JOJ JE 50 ODSTO KOŽE, PRIČALI SU DA JE POKUŠALA SAMOUBISTVO: Burna životna priča Jovane Švonje posle koje je još JAČA I LEPŠA!

7

Njen život može da postane inspiracija filmskim rediteljima, a ona danas ne dozvoljava da joj bilo šta skine osmeh sa lica.

foto: Instagram
foto: Instagram

Od kada je kročila na domaću javnu scenu, manekenka Jovana Švonja važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja, a svojom lepotom osvaja kako u privatnom životu, tako i prilikom poslovnih angažmana. 

 

 

A photo posted by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

 

 

A photo posted by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

 

Međutim, lepa brineta prošla je kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje uzdignute glave. 

 

Naime, dugo se pisalo da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa dečkom pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu. Ona je, međutim, demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto.

 

Ta priča o skoku sa mosta prati me već dve godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio. U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine", rekla je Jovana svojevremeno za Story. 


Jovana Švonja iskreno progovorila o teškim životnim momentima: Zahvalna na svemu lošem što mi se dogodilo!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker