Lepa u svakoj prilici

Frizer vojvotkinje od Kembridža otkriva: Ovo su tajne besprekorne frizure Kejt Midlton!

0
Kejt Midlton odavno je poznata po svojoj prirodnoj, kestenjastoj, dugoj i negovanoj kosi. Njena besprekorna frizura gotovo da se godinama nije menjala, a ovog puta otkriven je deo tajne zaslužan za tako lepu kosu
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa vojvotkinja od Kembridža ne koristi uvek skupe proizvode kada je reč o njenoj kosi, tvrdi njen frizer Ričard Vord.

 

On godinama brine o Kejtinoj kosi i zaslužan je za sve njene frizure, pa tako i za onu koju je prošetala na svom venčanju. Ričard kaže kako Kejt godinama koristi odličnu četku za kosu, koja košta 29 dolara i može se naručiti preko interneta, a reč je o plastičnoj četki koja je sa zadnje strane ukrašena krilima.

 

I vojvotkinje umeju da se šale na svoj račun: Kejt Midlton na Vilijamovo "bockanje" reagovala - osmehom!

 

Ričard otkriva da je od izuzetne važnosti i kakav fen za kosu koristimo, tvrdeći da on uvek mora da ima nastavak koji usmerava topao vazduh. Takođe, kada su proizvodi za negu kose u pitanju, poznati frizer tvrdi da je manje uvek više, te da ne savetuje preterivanje s raznoraznim proizvodima.

 

foto: Profimedia

 

- Volim da koristim serume od arganovog ulja jer divno miriše i kosa dobija sjaj. Dovoljno je svega nekoliko kapi koje treba ravnomerno naneti po kosi - kaže Ričard, otkrvajući još jedan od svojih mnogobrojnih trikova za savršen izgled kose.

 

Kraljici nije vredelo ni drečavo odelo: 3 razloga zašto su na Elizabetinoj rođendanskoj paradi baš svi gledali u Kejt Midlton (FOTO)

 

Naime, Kod feniranja uvek se posluži lakom za podizanje kose od temena, čime dobija na volumenu.

makonda-tracker