uživa u novoj ljubavi

Katarina Živković iskreno o bivšem dečku: Nikada sebi ne bih dozvolila ono što Bane radi

0
Katarina Živković progovorila je o problemima sa bivšim izabranikom Branislavom Banetom Jankovićem.
foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Lepa crnokosa pevačica već neko vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Borkom Veselinovićem, a par se trudi da što više detalja o svojoj romansi sačuva daleko od očiju javnosti. 

 

Ne razdvajaju se: Ljubav Katarine Živković i Borka Veselinovića je jača nego ikad (FOTO)

 

Njena prethodna veza sa manekenom Branislavom Banetom Jankovićem izazivala je veliku pažnju, a Katarina je otvoreno progovorila o pojedinim problemima koji su usledili i nakon njihovog rastanka. 

 

foto: Story Press

Svi pamte njene predivne plave oči: Možete li prepoznati koja je poznata pevačica nekada bila ova preslatka devojčica? (FOTO)

 

Nikada neću reći nijednu ružnu reč za Baneta jer je moje samopoštovanje izuzetno visoko. Svako govori o sebi, tako da ću i ja svojim ćutanjem reći neke stvari, a ko razume - shvatiće.

 

Ono što mogu reći jeste da ja sebi nikada ne bih dozvolila da se dopisujem sa fanovima i da pričam o njemu. Čak ni sa prijateljima ne pričam o nekim intimnim stvarima, a kamoli sa fanovima.

 

Ne volim da se konsultujem, držim slovo i tražim savete, uvek slušam sebe i svoju intuiciju. Zato mi je neverovatno kada neko intimne stvari deli sa ljudima koje ne poznaje i to preko društvenih mreža”, rekla je Katarina Živković za magazin Star.

makonda-tracker