zauvek ćemo ga pamtiti

Scene bola i tišine: Snimljena prva klapa serije Selo gori, a baba se češlja bez Mande (FOTO)

0
U Beogradu je juče nastavljeno snimanje serije "Selo gori, a baba se češlja", prvi put bez Milorada Mandića Mande.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

S velikim bolom smo juče morali da nastavimo snimanje bez našeg Mande, kaže reditelj Radoš Bajić.




Uspeli smo u tome da nas prihvate kao par: Kako se rodila ljubav između Mande i Anje (FOTO)


Ostajemo u Petlovcu da dovršimo započeti posao. S velikim pijetetom i bolom u duši morali smo da smognemo snage, uradimo prvu klapu i nastavimo snimanje našeg zajedničkog projekta. Krajem oktobra na RTS ćemo prikazati poslednju glumačku kreaciju velikog Mande u 12 epizoda, rekao je za Kurir Radoš Bajić.


Manda Milašin Rastko Janković Jelena Gavrilović Radošem Bajićem
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Samo dan pre njegove tragične smrti u selu Rogača podno Kosmaja sa Mandom sam u seoskoj crkvi palio sveće za život, za naše najmilije, za porodicu i decu. Kad smo izlazili iz hrama, u porti nas je dočekao buljuk lepih, tršavih i radosnih đaka iz obližnje seoske škole. 


Omaž preminulom glumcu: Osvanuo grafit posvećen Mandi, čitava nacija je u suzama... (FOTO)

Čini mi se da sam tek tada dokučio zbog čega deca toliko vole "Selo gori". U čemu je tajna nesvakidašnje naklonosti i ogromne prijemčivosti najmlađe populacije prema junacima iz Petlovca? Tog dana sam u Rogači shvatio da je neprikosnoveni krivac Milašin.

Dvometraš s velikim plavim očima boje najčistijeg mora, i sam otac četvoro dece, Manda je u susretu, u bliskom kontaktu ljubavi i obožavanju najmlađih - i sam momentalno postajao veliko dete. Voleo ih je i potpuno im se predavao", rekao je Bajić.

makonda-tracker