Ekskluzivno za Story

Dona Ares: Neću dozvoliti da me bolest pobedi

0
Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, kaže da ponovo vodi najvažniju životnu bitku nakon sumnji da joj se kancer opet vratio i ističe da joj to stanje nije poljuljalo pozitivan duh i veru u dobar ishod

 

foto: Luka Šarac


Nakon prvih informacija, Dona je tri dana kasnije nastavila sa pretragama nadajući se najpozitivnijim ishodima, ali čak ni u tim momentima nije zaboravila na sve one koji su tokom prethodne dve godine bili uz nju i podržavali je na putu ka izlečenju.

Kolege kao podrška: Dona Ares otkrila ko joj je sa estrade najviše pomogao

- Dragi moji, hvala vam što pišete, javljate se i pitate za moje zdravlje, što me niste zaboravili. Tačno je da sam na novim analizama, borim se i dalje na svoj način. Iščekujem rezultate i nadam se najboljem ili makar najblažem. Hrabrost me nije napustila, mada sam osetila kako u tom trenutku saznanja moje telo obuzima nekakav negativan osećaj, tačnije strah, ali brzo sam ga razbila i neću da mislim unapred – poručila je pevačica u poruci koju je ispisala na svom Facebook profilu i dodala:

- Neću dozvoliti da me ovo saznanje pokoleba, bilo je i gorih dana. Još nismo došli do hemioterapije, što je dobro jer ona predstavlja najteže, najriskantnije i najgore iskustvo, sve ostalo u poređenju s tim zaista je podnošljivo, zato ide život, ali i ja idem dalje – hrabro je poručila i pružila podršku svim ženama koje prolaze kroz situaciju u kojoj se ona sada nalazi.
 
foto: Luka Šarac
Kao dokazano veliki borac, ona nastavlja sa nastupima jer ne želi da izneveri svoju publiku. U narednom periodu održaće koncert na danskom festivalu Štafeta za život koji je namenjen osobama obolelim od zloćudnih tumora.
 

( Pišu: Maja Jovanović i Danilo Mašojević )
makonda-tracker