Lili Alen planira potomstvo

0
Kontroverzna pevačica Lili Alen otkrila je kako je pravi razlog za njeno povlačenje iz sveta muzike to što sa svojim dečkom Semom Kuperom planira zasnivanje porodice.

Britanska pevačica Lili Alen, koja je prošlog leta održala spektakularan nastup pred domaćom publikom na Exit festivalu, nedavno je najavila svoje povlačenje iz sveta muzike kako bi se posvetila modnom dizajnu. Međutim, ovih dana je pred svojim fanovima na festivalu u australijskom gradu Brizbejnu, otkrila kako su pravi razlozi za povlačenje to što planira da se ostvari u ulozi majke.

- Shvatila sam da baš i nisam žena od karijere. Istina je da žarko želim da postanem majka, preselim se u neko manje mesto van Londona i rodim nekoliko dece. To je zapravo moj životni cilj. Sem i ja smo zajedno već pola godine i sve ide glatko, te stoga ne vidim zašto ne bismo pokušali. No, znajući u kakvu nevolju ova izjava može da me uvali, moram da dodam kako ne tvrdim da sam već sada trudna – izjavila je Alenova koja je vrlo teško podnela spontani pobačaj koji je doživela pre dve godine dok je bila u vezi sa Edom Simonsom.

Vera Rakić

makonda-tracker