Doputovala prvim slobodnim letom

Unuka legendarnog Bate Živojinovića: On je svestan da je ovo bio jedini način... (FOTO)

1
Unuka glumca Bate Živojinovića doputovala je prvim slobodnim letom iz Pariza pošto je čula da joj je deda operisan. Kaže da je Bata junački podneo saznanje da je ostao bez jednog uda i nada se da će dobiti i ovu bitku.
foto: Instagram
foto: Instagram
Dina Živojinović
Velimira Batu Živojinovića

Lula Jelena Batu
Dina

Bata Živojinović posle amputacije: Porodica se priprema da otkrije slavnom Valteru detalje operacije... (FOTO)

Nisam sigurna kakvo mu je stanje trenutno jer sam od njegove operacije bila u Parizu. Jedva čekam da ga posetim, jer ću samo tako moći da konstatujem kako se oseća.

Verujem da mu mnogo prija što je došla moja tetka Jelena i što ja stižem, kada već Miljku deset godina ne daju da se vrati u Srbiju", objašnjava Dina situaciju u kojoj se našao njen otac.

Batina

Velimir Bata Živojinović: Boli me što mi ne daju da vidim sina

Ostale unuke dolaze preko leta, tako da stvari idu samo ka boljem! Jedino što bi dedu istinski obradovalo jeste da vidi sina, ali to svi već znaju i niko ništa ne radi po tom pitanju.

Čak i sada kada se pred sudom utvrdilo da nije kriv. Svi čekamo da se tati ukinu te dve nove poternice pa da dođe i vidi dedu", kaže Dina.

Bati

Da li mislite da nije sam to primetio?! On se bori sa gangrenom već godinama i svestan je da je ovo bio jedini način da mu se izbace otrovi iz tela. On sve to podnosi herojski, a sumnjam da bi iko imao takvu snagu u ovakvim situacijama. Verovala sam u svog dedu...

On je ne samo borac, nego i moja najveća podrška i inspiracija zajedno sa Lulom. Mogu samo da sanjam da ću jednoga dana imati brak kao što je njihov. Oni su drim tim. Ličim na dedu, stalno se šalim i veoma sam pozitivna, zato se radujem što ćemo uskoro moći da se šalimo, jer nije isto preko telefona", ističe Dina.

 

foto: Story arhiva
makonda-tracker