I kolege i prijatelji

Nenad Jezdić kroz suze o prijateljstvu s Marinkom Madžgaljem: Pružao mi je ogromnu inspiraciju

0
Popularni glumac otkrio je, ne krijući suze, da se prvog dana snimanja serije "Crni Gruja" osećao kao uljez sve dok nije počeo da razgovara s Madžgaljem... "Koliko je on bio dobra osoba pokazuje to šta se dešavalo na njegovoj komemoraciji", zaključio je Jezdić.
foto: Vladimir Lukić
foto: Vladimir Lukić
Crnog Gruje
Sergej Trifunović Marina Madžgalja Čede Velje

Tuga do neba: Evo šta je Marinko Madžgalj poručio kolegama i prijateljima nakon poslednje operacije

Upoznao sam ga na slavi kod Bojane Maljević. Zapazio sam ga kao dečka koji je fantastično svirao", istakao je Nenad.

Marinka

Zadobio me je kada sam ušao u projekat 'Crni Gruja'. Sergej je napustio ekipu... Ja sam došao prvi dan snimanja i rekao sam Marinku da se 'osećam kao uljez', da moram da se opustim... Rekao sam mu da ima neku ideju... I onda sam video tu njegovu iskonsku stranu ličnosti. Pružao mi je ogromnu inspiraciju. Bio mi je velika podrška", prisetio se Jezdić u jednoj emisiji.

Prijatelji se oprostili od Madžgalja: Počivaj u miru, dragi Marinko...

foto: Story Arhiva
Marinkovoj

Koliko je on bio dobra osoba pokazuje i to šta se dešavalo na njegovoj komemoraciji. Toliko suprotnosti se danas ceo dan grlilo, toliko suprotnosti ljudskih individua se danas zbližilo u toj žalosti. Ostavio nam je veliko delo, široku dušu i veliku ljubav. Na komemoraciji i sahrani nas je sve spojio, to je čudo koje je moglo samo tu da se desi", zaključio je Jezdić ne mogavši da zadrži suze.

Stefan Kapičić: Laku noć divni Marinko, voli te brat (FOTO)
 

makonda-tracker