Miki Jevremović: Naučio sam da živim sa dijabetesom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Marija

08-11-2012 00:36h
Miki, samo hrabro, volim te.

blanka

13-11-2012 17:51h
Drago mi je sto sam konacno nasla kontaktnu tacku sa Vama.Bar se nadam da je to to.Zelim Vam sve najbolje!Poslednjih godina cesto su mi Vase pesme dale snagu za zivot.Hvala Vam za to!Malopre sam vec jednom pisala ali sam pogresila u email adresu.Nadam se da je sad sve u redu i da cete i Vi procitati ove reci.(Koje sam pisala sa madarskim slovima,nadajuci se da to nije problem.Trenutno ne mogu drugacije.)Srdacno Vas pozdravljam iz Madarske!

stex

10-12-2012 19:44h
Moja generacija iz pedesetineke je uz tebe! Porodica je bitna stavka u zivotu svakog ljudskog bica(bar bi tako trebalo da bude)! Hvala Ti za pesme koje si podario nama, koje slusaju i nasa deca, a iskreno se nadam i njihova deca! Usao si u istoriju balkanske muzicke scene! SRECNO$
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: