Emina Jahović bira plesače za koncert

0
U petak, devetog oktobra u 19 časova u gimnaziji Crnjanski održaće se velika audicija za plesače na koncertu Emine Jahović
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Sa potencijalnim plesačima na koncertu Emine Jahović radiće čuveni turski koreograf Erhan koji je sarađivao sa mnogim svetskim zvezdama (Dženifer Lopez), a specijalno za Eminin koncert dolazi u Beograd. Erhan će plesačima pokazati koreografiju koje će oni morati da ponove, a u zavisnosti od njihove uspešnosti biće izabrano šest do osam igrača. Potrebni su kako muški, tako i ženski kandidati koji će nastupiti 25. okotbra u Sava Centru podići publiku na noge. Da se radi o velikom spektaklu potvrđuje i činjenica da dizajn koncerta radi proslavljeni domaći producent Aleksandar Milić - Mili, dok Eminin tim kreatora priprema kostime koji će sve ostaviti bez daha.

Koncert je ujedno i najava serije koncerata koje će Emina narednih meseci održati po Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Za sve vatrene fanove snimak sa koncerta biće pretočen u DVD izdanje koje će se naći pod etiketom PGP-RTS-a i pojaviti na trzištu do kraja godine. Takođe, snimak koncerta biće emitovan tokom Novogodišnjih praznika na programima RTS-a, tako da će svim izabranim igračima učešće na koncertu biti velika promocija i neprocenjivo iskustvo.

makonda-tracker