Ana i Nikola Rađen: Željno iščekujemo drugu bebu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Marijana

10-08-2009 13:43h
auu.. samo ih stancuje da je ne bi otkachio... mislim ipak je ona mladji od nje, lep, pozheljan mushkarac.. a zna se da mu je ona prva i prishla.. navatala ga na stomak.. opasna je.. svaka joj chast! :))
nek im je sa srecom i chestitam :D

bokica

10-08-2009 22:34h
nije se dovoljno posvetila prvoj bebi,a vec je druga na putu.koliku god pomoc imala ona je majka i beba nju najvise trazi.trebala je da napravi malo vecu razliku ,nece se posvetiti dovoljno i jednoj i drugoj koliko god ona to zelela

Jovana

10-08-2009 18:14h
Nista od najave da ce roditi sina sledece godine po njenoj racunici...:))

Vanja

11-08-2009 18:48h
Ja se ne slazem sa vama! Vidi se da se oboje vole, i ne mora da znaci da ga je "navatala" na stomak! Vole se ljudi! A tako i treba! Neka im je sa srecom!

Irina

12-08-2009 00:17h
Al ste ljudi zlobni...
da je vise kao njih ne bih Srbijom vladala bela kuga

Andjela

12-08-2009 18:32h
Cestitam Ani i zelim joj puno srece u zivotu.Volela bih da uskoro objavite intervju s njom.Puno pozdrav redakciji.

jelena...

13-08-2009 16:40h
cestitam!!! neka vas Bog cuva i neka vas prati sreca! puno pozdrava ani, nini i nikoli!!!

maja

13-08-2009 22:53h
cestitam dobili ste bebu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: