Ana i Nikola Rađen: Željno iščekujemo drugu bebu

8
Supružnici Ana i Nikola Rađen samo za Story otkrivaju da će za pet meseci svojoj sedmomesečnoj ćerkici Nini podariti brata ili sestru budući da je pevačica u četvrtom mesecu trudnoće
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Atraktivna pevačica Ana Rađen i njen suprug, popularni vaterpolista Nikola Rađen, za pet meseci po drugi put će postati roditelji. Srećnu vest supružnici su saznali pre nego što je slavni sportista otputovao u italijansku prestonicu gde je na Svetskom prvenstvu u vaterpolu osvojio zlatnu medalju, dok je šarmantna mama navijala je za svog voljenog ispred malih ekrana u društvu njihove sedmomesečne ćerkice Nine.

- Već nakon mesec dana osetila sam prve simptome trudnoće i saznala da sam u drugom stanju. Sada sam u četvrtom mesecu i osećam se odlično – otkriva Ana ekskluzivno za Story i s osmehom prepričava reakciju svog supruga kada je čuo da čekaju drugu prinovu.

- Nikola je bio presrećan kada sam mu saopštila divnu vest. U tom trenutku bio je u Americi na pripremama, a ja nisam mogla da izdržim i ćutim dok se ne vrati pa sam mu sve rekla preko telefona. Znala sam da će se radovati jer mi je poznato koliko mu porodica znači – iskrena je Ana koja će i drugu trudnoću poveriti lekarki koja joj je pomogla da svojevremeno i preslatku Ninu donese na svet.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u magazinu Story, u broju 203 koji je u prodaji od 11. avgusta.

makonda-tracker