Hari Varešanović u Sarajevu i Beogradu

0
Čuveni pevač Hari Varešanović održaće desetog avgusta koncert na sarajevskom stadionu Koševo, a najavio je i nastup u Beogradu
foto: promo
foto: promo

Hari Varešanović sa svojim timom već nekoliko meseci priprema ovaj veliki spektakl na kome će publika, osim u neprolaznim hitovima, uživati i u nezapamćenoj scenografiji, vrhunskom ozvučenju i mnogim drugim scenskim efektima. Hari objašnjava da je koncert u Sarajevu regionalnog karaktera i da se očekuje publika iz svih zemalja bivše Jugoslavije. Tim povodom, on će iznenaditi svoje obožavaoce i neće naplaćivati ulaznice, tako da će svi poklonici njegove muzike moći besplatno da uđu na stadion. Na bini će mu se pridružiti i mnoge velike pevačke zvezde, Harijevi prijatelji i ljudi sa kojima je tokom svoje duge karijere snimio duete - Nina Badrić, Dino Merlin, Halid Bešlić, Haris Džinović, Arsen Dedić i mnogi drugi.

Posle Koševa uslediće i koncerti u Beogradu, u novembru, u organizaciji Blue sounda. Ovim nastupima Hari promoviše svoj najnoviji album Sreća koji se već može naći u prodaji.

makonda-tracker