Brak u krizi: Kendru Vilkinson suprug prevario sa transseksualcem (VIDEO)

0
Poznata Plejbojeva zečica saznala je kako je suprug s kojim ima dvoje dece vara sa transseksualcem.
Henk i Kendra, foto: Profimedia
Henk i Kendra, foto: Profimedia

Naime, nakon što se početkom sedmice odselio iz njihovog zajedničkog doma, Henk Basket, suprug Plejboj zečice Kendre Vilkinson, sada ima novu brigu - portal RadarOnline prenosi da je ragbista seksi plavušu varao s transseksualcem i to u periodu dok je bila trudna!
 
Optužbe su stigle nekoliko nedelja nakon što je Kendra rodila ćerkicu Alajdžu koja je na svet stigla sredinom maja, a tridesetjednogodišnji Basket od nedelje živi u hotelu.
 
- Henk se prvi put našao s tom ženom u Kaliforniji krajem aprila. Čuli su se dva puta pre nego što su se upoznali. Rekao je da je video njene videe na YouTubeu i da nije mogao da poveruje da postoji - otkrio je izvor.
 
Basket je navodno pri susretu koristio lažno ime i tvrdio da nikad ranije nije bio s transseksualcem.
 
- Ceo susret trajao je dvadesetak minuta, bili su intimni i na kraju joj ostavio 500 dolara - otkrio je detalje dobro informisani izvor.
 
- Kad se pročula priča za Kaspera Smarta, bivšeg dečka Dženifer Lopez koji je bio u istoj situaciji, Henk se prepao i počeo je da zove osobu sa kojom je prevario suprugu i da joj ostavlja čak i do 2000 dolara, a  obećao joj je još 5000 ako bude ćutala. Čak je pretio da će se ubiti ukoliko se pročuje o njihovom odnosu! - dodaje izvor.
 
A čime je Ava Sabrina London zavela slavnog ragbistu, pogledajte u videu.

 

makonda-tracker