Ivan Mihailović pobednik PSZ: Ovo je dokaz kada u nešto veruješ da ti se dogodi

Pobednik šoua Ples sa zvezdama jeste mladi glumac Ivan Mihailović, čime je kako kaže, dokazao da ako nešto zaista želiš to će se i ostvariti
0
1 / 11

Ivan Mihailović odneo je priželjkivanu pobedu u šou Ples sa zvezdama.

- Jedini osećaj u ovom trenutku mi je sreća. Tek sutra kad se budem probudio, pogledao snimak i sumirao utiske, shvatiću da se ovaj naš trud zaista isplatio - rekao je mladi glumac.

Na pitanje da li su očekivali pobedu Ivan je odgovorio da je oni nisu očekivali već priželjkivali.

- Ovo je dokaz kada u nešto veruješ i želiš da ti se dogodi, to ti se na kraju zaista i dogodi. Mnogo smo truda i ljubavi uložili u celu ovu stvar, mnogo smo radili, verovali, i to se zaista na kraju i isplatilo - dodao je uzbuđeno.

Nagradu će proslaviti u studiju, zajedno za ekipom i prijateljima i kako nam je kroz smeh rekao Verovatno ćemo plesati do kraja večeri.

S obzirom na to da mu ovih dana prestaju probe u pozorištu, šou se završio,  tako da će nardni period provesti na zasluženom odmoru.

- Mislim da će mi narednih dana nastati period depresije. Pošto mi i plesne i pozorišne probe prestaju, verovatno ću otići na neko putovanje i naredni period iskoristit da sebi priuštim što veći odmor - ispričao je Ivan.

Istakao je da mora da se zahvali Tanji Petrović i Marku jer su njemu i Mariji u poslednjoj fazi takmičenja uneli veliku količinu pozitivne energije, sportske energije, što su oni na neki način inplementirali i uneli u svoj finalni ples.

- Svi su zaslužni za našu pobedu, cela ekipa, prijatelji, ljudi koji su radili sa nama na ovom projektu, takođe da nije bilo velike podrške Vanese Šokčić i njenih motivacionih poruka, ne bih došli gde smo došli - do pobede - zaključio je.

- Presrećna sam, veoma sam ponosna na nas i našu pobedu. Mnogo smo radili, trudili smo se, ne mogu reći da nismo želeli pobedu, jer nam je ona u glavi bila konstantno krajni cilj - rekla je Marija.

makonda-tracker