Ples sa zvezdama: Ivan i Marija su pobednici šoua!

0
Iako je do poslednjeg trenutka bilo neizvesno ko će pobediti u plesnom šou programu, pobedu je na kraju odneo Ivan Mihailović zajedno sa svojom partnerkom Marijom Martinović
Ivan Mihailović i Marija Martinović; foto: TV  Prva
Ivan Mihailović i Marija Martinović; foto: TV Prva

Šou program Ples sa zvezdama zvanično je završen! Glumica Tanja Bošković, sportiskinja Tanja Petrović i talentovani mladi glumac Ivan Mihailović izborili su se za titulu troje veličanstvenih. U oštroj konkurenciji teško je bilo da se nasluti ko će odneti pobedu i osvojiti nagradu od 25.000 evra, ali publika je na kraju odlučila da su Ivan i njegova partnerka Marija pobednici ovog takmičenja.

Tokom dvanaest nedelja takmičenja, Ivan Mihailović pokazao je da se pored svoje glumačke profesije odlično snalazi i na plesnom podijumu, gde je uz podršku svoje plesne partnerke Marije Martinović pokazao veliki profesionalizam i osećaj za ritam. Pored toga što je oduševio publiku i četvoročlani žiri koji čine, Marija Prelević, Alkesandar Josipović i Kosta Kostjukov delili su mišljenje, da Ivan treba da nastavi da se bavi plesom i nakon šoua Ples sa zvezdama.

Ivan je odlučio da celokupan iznos od 25.000 evra donira fondaciji Sergeja Trifunovića Produži život.

makonda-tracker