Dragana Mirković: Materinstvo mi je donelo duševni mir

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Vladan

12-07-2009 11:54h
Bila i ostala najbolja!

bilja

12-07-2009 20:43h
U njeno vreme se jos nisu polagali prijemni za srednje skole.Moja generacija je bila prva koja je polagala prijemni 1991.

sale

12-07-2009 21:29h
DIVA! da li vi znate sta je Diva! u srbiji ne postoji diva mozda srpska diva to da ali ne i svetska.

suzana

12-07-2009 21:57h
uvijek najbolja

CVELE

13-07-2009 00:30h
Pohvale za ovako lepo srocen text novinaru Rumenicu.A o Dragani vise na http://www.draganamirkovic.rs

dragana

13-07-2009 04:58h
kako to da ne pominje da je zahvaljujuci Novici Urosevicu postala to sto jeste danas.Mislim da se malo vise pretvara kako je ona bila cedna i fina i sve naj naj. Sramora Novica je stvorio ja bih da je na to podsetim jer ima ljudi koji to dobro znaju nisu senilni kao ona.

FANOVI IZ CG

13-07-2009 13:27h
Dragana je mnogo izgubila otkad je otvorila dm sat.PRIJE SMO JE CAK I VOLJELI,bila je fina,mila,draga, a sad je postala NEPODNOSLJIVA!Ne razumijemo zasto ima toliku potrebu da se stalno pojavljuje,daje izjave,intervjue,snima spotove za neke praistoriske pjesme koje je i sama bila zaboravila,kad je kako kaze ostvarena i kad je imala tako uspjesnu karijeru,sto je svarno fakat!Povratnicki cd nije bio los,imala je 2,3 FINE PJESME a zato je ovaj zadnji uzasan,nidje hita,a pored toga svaka pjesma ima spot,i posto je DM tu svaki treci spot je njen!ZASTO??????bez zle namjere,bolje joj je da se posveti trazenju boljih pjesama,da bude opet ona stara GAGA koju smo voljeli i da pusti da je se publika pozeli a ne da...veliki pozdrav za GAGU

DrAgAnA

15-07-2009 18:22h
Ma da,Dragana Mirkovic....Draganu sam zapamtila samo po cuvenoj izjavi da najvise voli SOK OD DJUSA :)

MAJDA

29-03-2010 23:26h
DRAGANA JE
NAJ NAJ ZAUVJEK.


DRAGANA MIRKOVIC IS THE BEST.I LOVE YOU

Dragana Savic

29-05-2010 09:35h
VOLIM DRAGANU MIRKOVIC KAO RODJENU SESTRU!!!!!! DRAGANA NAJBOLJA SI A I BILA SI AKO PROCITAS OVO POZDRAVI SVOJU DECICU!!!!!!! CCCCCCCCCCCCCCCMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIICCCCCCC
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: