Neizvesna sudbina Žarka Lauševića

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 15

bojana

03-07-2009 23:40h
kako je ovaj covek dobar frajer,nadmocno najbolji frajer od svih glumaca,a i strasan glumac,steta sto su mu se izdesavale takve stvari u zivotu,steta...

Katarina

04-07-2009 16:39h
Strasno.Tako dobar glumac i takva karijera.....

nikolina

04-07-2009 19:16h
zao mi je sto mu se ovo sve desilo,Zarko je nas najbolji glumac.

Mirjana

04-07-2009 21:16h
Najbolji srpski glumac!Mnogo mi je zao zbog svega sto mu se izdesavalo....

Milica

05-07-2009 17:07h
Strašno je to što mu se dogadja,šteta...Čovek je bio u pogrešno vreme na pogrešnom mestu!Kao glumac je čaroban!

strawberry-makedonija

06-07-2009 00:40h
jako nam nedostaje,kako je zivot surov.ipak je najbolji!ZARKO SAMO BUDI JAK!!!

Ljiljana

06-07-2009 12:46h
Pa ako je ova vlast mogla da zastiti jednog anonimusa koji je skoro na smrt prebio americkog drzavljanina, da mu izda fals dokumenta i jos da ladno uzme od nas, gradjana Srbije pare, i isplati odstetu od cini mi se milion dolara(nebitno i ako je manja cifra u pitanju, sada se vise ne secam jer nas niko nije ni pitao), Zasto ne bi onda nas cenjeni Predsednik Tadic, potpisao odluku o pomilovanaju za takvog velikana kao sto je Zarko Lausevic .

Jelena

06-07-2009 21:08h
@Ljiljana: molim te ne pricaj o necemu o cemu stvarno (a ocigledno je) ne znas cinjenice. Prvo mi nismo zastitili nikoga, oni koji su mu izdali dupla dokumenta su odavno iskljuceni iz Ministarstva spoljnih poslova, kao drugo cifra od 900.000$ nije placena iz budzeta, nego od novca koju je drzava zaplenila, a kao trece do sada jos uvek nije podnesen zahtev za pomilovanje, kako je danas i potvrdio Kabinet predsednika Tadica! Tako da, pre nego sto krenes da pljujes po coveku, koji najmanje moze za to sta se desava Zarku Lausevicu, pronadji cinjenice ;) Neobavesteni su otisli sa vlasti, i dobro je sto je to tako!

ni

07-07-2009 13:53h
Lausevic je ODLICAN GLUMAC
dobar frajer,sve uloge odlicno odigrane
ako se izvukao Kovacevic sta onda treba da se uradi za Zarka..
najbolji je.. glumio na nacin koji samo on moze..nema takvog..

Janko

07-07-2009 13:37h
Jelena,
ti nemaš pojma o čemu pričaš!
Nije država dala naš novac nego novac od zaplene?
Pa čiji je taj noivac ako nije naš?
Država je narod a ne političari.
A oni koji su mu izdali pasoše bili bi kažnjeni mnogo više,
ali nisu, jer je direktiva stigla odavde.

Podrška Žarku!

jelena

07-07-2009 14:53h
top one macan!! mnjau! vratite ga!!!!!!!!!

Jelena

07-07-2009 17:01h
@Janko, ako je tvoj novac od zaplene onda ok! Daj, ne pricaj nesto o cemu stvarno nemas pojma... A ti koji su izdali dokumenta... Dobro je sto ti znas ko je izdao naredjenje ;) Bravo! Izgleda da i ti pripadas onim "neobavestenima" Zao mi je Zarka, ali da bi mogao da bude pomilovan, mora da se podnese zahtev. A isti nije do juce bio podnet! Nadam se da biti podnesen uskoro!

bojana

07-07-2009 17:34h
on jako fali kao glumac svima nama koji ga obozavamo. podrska za zarka!

Dusha

08-07-2009 12:19h
Najboljem nasem glumcu,zelim srecu u zivoti, zelim da mu teski dani budu proslost.Veoma mi je zao sto ponovo prolazi kroz probleme zatvora. Nije zasluzio takav glumac i divan covek takvu zivotnu nepravdu. Sa velikom nadom i zeljom nadam se da ce uspeti u zivotu.Jedna sam od mnogih njegovih obozavalaca njegovog umetnickog rada.ZARKO zelim ti puno srece a mislim da je zasluzujes.

Maja

11-07-2009 03:04h
Jelena, naravno da je drzava zaplenila novac - od naroda. Jedni odu drugi dodju, a svi oni siromasne po dzepu i tako u krug...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: