Boris Novković premijerno najavljuje singl Kunem se

1
Novi singl Borisa Novkovića Kunem se kojim najavljuje svoj novi album, poslušajte ekskluzivno u ponedeljak 05.05. na Naxi radiju.
Boris Novković; foto: Bachrach i Krištofić
Boris Novković; foto: Bachrach i Krištofić

Jedan od najuspešnijih i najpoznatijih muških vokala u regionu, Boris Novković na radost brojnih obožavatelja predstavlja novi singl. Nakon numere Lako je tebi, Boris je pripremio nešto potpuno novo – singl pod nazivom Kunem se.

Boris Novković je kantautor koji je većinu svojih pesama sam pisao i radio, ali je u dugogodišnjoj karijeri bilo trenutaka kada je sarađivao sa drugim autorima i izvođačima. Upravo saradnja sa drugim autorom dogodila se na ovoj pesmi, naime muziku, tekst, aranžman i produkciju potpisuje Ante Pecotić, koji je sa velikim zadovoljstvom prihvatio saradnju na novom singlu.
 
- Singl Kunem se najavljuje moj novi studijski album, koji je pri kraju, a njegov izlazak očekujemo u devetom mesecu. To je album u koji sam uložio mnogo truda.Ovo je pesma koja odiše prolećnom energijom, pa je idealna za ovo vreme sa pozitivnom ljubavnom porukom. Protkana je mojim klasičnim pop rock stilom, po kojem sam i prepoznatljiv - rekao je Boris Novković povodom novog singla Kunem se.

makonda-tracker