Olja Bećković: Mom detetu je uništen život

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Maca

30-06-2009 20:19h
Ženo,nemoj da dramiš kad si sama kriva što ti je dete narkoman.Kritikuješ i napadaš druge a ne vidiš šta se kod tebe dešava.Odvratne su mi takve osobe,uh.

ana

30-06-2009 23:52h
ne razumem cemu ovakav komentar. zena ne napada, nego posle 10 naslovnih strana jednih novina na kojima joj je dete ocrnjeno, trazi da ih ostave na miru! to nije napad, nego reakcija jedne majke, i bas me interesuje sta bi uradile ove koje je kritikuju.

Kaca

02-07-2009 10:53h
E bre, gadi mi se vise sve sto ima veze sa medijskim licnostima...Pa sta ako je dete i imalo marihuanu!? Ne razumem cemu tolika frka oko BAS TOG deteta! Koji roditelj moze da garantuje da se to i njemu nece dogoditi?! Olja mi nije ni malo simpaticna, na protiv, ali mnoga deca umiru od heroina, pa se za to ne zna, niti to bilo koga interesuje! Pa polovina moje zgrade ima u svom stanu isto toliko marihuane, pa sta...Muka mi je od cele te price i svakoga ko ima veze sa tim.

vesna

02-07-2009 15:01h
Apsolutno je razumem kao majku .Cim sam procitala clanak u 'kuriru' napisala sam komentar ,koji naravno nikada nije objavlen iako sam ga nekoliko puta slala.
U celoj prici meni je zaista iskljucivo i SAMO zao deteta koje je neki novinarcic zloupotrebio u okrsaju protiv B-92. Ne ulazim u polemiku oko politike vodjenja programa b-92,ko finansira,ko pise vesti i po cijem nalogu......meni je sve to u konkretnom slucaju nebitno.
BITNO JE DA JE JEDNO DETE ZIGOSANO ZA CEO ZIVOT I ZLOUPOTREBLJENO OD 'KOLEGA' SVOJE MAJKE ..............STRASNOOOO, U KOJOJ DIVLJOJ DRZAVI MI ZIVIMO ! Da budem jasnija i glasnija ,ne branim Olju , ja obozavam Isidoru Bjelicu !

Sandra

03-07-2009 18:17h
Prvo pitam se zasto je navedeno u naslovu i muzevljevo prezime kada ga ona nikada nije koristila,cak je i u citulji pokojnom muzu navela samo svoje "poznato" prezime Beckovic.
Drugo,bilo ko od dece pa i profesora i cistacica je mogao da trazi novcanu nagradu i da proda vest da se SIN OLJE BECKOVIC zaboga miloga drogira.
trece,droga je problem danasnjice i moze svima nama da se desi da nam sutra dete nedaj boze.....i samo zato sto je ona OLJA BECKOVIC,ne treba dramiti.To je ipak samo njen problem

nada

29-03-2011 22:32h
Olja ti si prava,gledam te svake nedelje i obozavam tvoj stav i energiju koju posedujes.tesko je baviti se javnim poslom.U SRBIJI SE SVE ORASTA ALI USPEH NIKADA.nIJE LAKO BITI DETE USPESNE MAME...

caca

10-02-2013 23:47h
zamisli samo kako se premijer dacic oseca kada ga lazno optuzuju

bogoljub

22-09-2013 22:13h
Kako ne osećaš, da si dosadila bogu i narodu,ljubavi

Snezana

13-11-2013 14:55h
Zena definitivno ne bi trebalo da bude voditelj ovako ozbiljne emisije!! Donekle "razumem" kada Sanja Marinkovic u trac emsiji Magazin in prekida ljude u razgovoru, "ne da" im da zavrse recenice. Ali OVA poziva ljude u svoju emisiju, sa ozbiljnim aktuelnim ekonmski, drustvenim, politickim temama, ali nijednog trenutka ne dozvoljava da gosti emisije recenicu zavrse, ukoliko to nije primereno njenom razmisljanju. Toliko je ocigledno, da se na kraju zapitamo da li su ipak nju pozvali da ucestvuje u emisiji Utisak nedelje??! Da li je ona domacin ili gost! Kompleksas koji nije imao prilike da dodje do izrazaja nigde, pa ovde pousava na sve nacine. Potpuno neprofesionalna, da ne kazem nekulturna, sa provokativnim konstatacijama, koja bi trebalo da budu pitanja, ali nikako tako ne zvuce. U svakom slucaju NULAA!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: