Slavica Trifunović Dajana: Srećan kraj okrutne bolesti

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Jovana

01-07-2009 23:07h
Zelim ti brz oporavak! Kao i uvek prelepa si! Pozdrav od Jovane!

sandra

02-07-2009 13:21h
Zelim ti brz oporavak i verujem da ces imati snage da sve to izdrzis kao i nadu da ce sve biti u redu.

NILI

03-07-2009 11:40h
SLAVICE,ŽELJELA BIH KONTAKT SA VAMA.PROŠLA SAM KROZ TAJ PAKAO I ŽELIM VAM POMOĆI.GLAVU GORE I SVE ĆE BITI DOBRO.

natasha

05-07-2009 22:36h
Strasno je to koliko mladi ljudi obolevaju od te opake bolesti.Sigurna sam da ce je Dajana pobediti,sreca pa se na vreme javila lekaru.

Suzana

11-07-2009 21:32h
SAMA SAM PROSLA KROZ TAJ PAKAO I ZNAM KAKO TI JE,PUNO DOBRE VOLJE I BICE SVE OK.PUNO POZDRAVA I SVAKO DOBRO.SUZANA
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: