Gvinet Paltrou: Bojim se šta će moja ćerka pročitati na internetu

0
Već dobro poznat razvod između Gvinet Paltru i Krisa Martina dobija sve više pompe, a ono što oni žele je upravo da se spreči curenje informacija o tome, zbog svoje dece.
Gvinet Paltrou, foto: Profimedia
Gvinet Paltrou, foto: Profimedia

Svoju decu drže na apsolutnom odstojanju od svega što se u njihovom braku dešava, ali ipak, teško je sve to sakriti pored interneta i televizije.

Naime, Gvinet je veoma zabrinuta šta bi devetogodišnja Epl i sedmogodišnji Mouzes  mogli pročitati u medijima.

- Epl ima devet godina i već počinje dobijati informacije od prijatelja koji idu na internet i izložena je stvarima kojim ne bi trebalo biti izloženo dete u tim godinama. Veoma je pametna, i mnogo me ispituje oko svega toga. Pokušavam da joj objasnim da je internet opasan i da često zna da uzrojava i odrasle, pa je još rano da se ona nosi sa svim tim. Rekla sam joj i da to nije sigurno mesto za decu, i da sva pitanja treba da pita direktno mene – objasnila je glumica za časopis OK.

Gvinet i frontmen grupe Coldplay venčali su se još 2003. godine, a njihova odluka da se razvedu objavila je ova plavokosa Amerikanka na vlastitoj stranici Goop.

Od tada se u medijima javljaju različite verzije razloga za razvod, a ono što oni samo žele jeste da to ne utiče na njihovu decu.

makonda-tracker