Hajdi Klum i Sil: Obnovljena strast bivših supružnika

0
Nagađanja da su bivša manekenka Hajdi Klum i pevač Sil ponovo zajedno pristigla je prošle nedelje kada je nekadašnji bračni par uslikan dok razmenjuje poljupce na parkingu u Beverli Hilsu.
Foto: JLP
Foto: JLP

Kada su se najuspešnija manekenka evropskog porekla, Nemica Hajdi Klum (40), i vlasnik izuzetnog glasa, muzičar Sil (51), nakon sedam godina braka rastali u aprilu 2012. godine, mediji su taj događaj proglasili raskidom godine. Protekle nedelje njih dvoje uslikani su kako se ljube, pa holivudska javnost ovoga puta bruji o pomirenju godine.

Iako se već neko vreme šuška da su ponovo zajedno, pogotovo otkako je Hajdi raskinula sa telohraniteljem Martinom Kristenom, bivši Viktorijin anđeo i pevač nisu hteli da potvrde ovakvu informaciju. I dalje ostaje nerešena enigma da li se ljube samo pred decom ili su obnovili romansu, ali da bi se odmotalo klupko njihovog odnosa, potrebno je krenuti redom.

Hajdi i Sil venčali su se desetog maja 2005. godine, a svečana ceremonija organizovana je na jednoj od prelepih meksičkih plaža. Iste godine dobili su sina Henrija, a godinu dana kasnije Hajdi je rodila još jednog dečaka, Džonana. Njihova porodica 2009. postaje jača za još jednog člana jer se atraktivna manekenka porodila četvrti put podarivši Silu ćerkicu kojoj su nadenuli ime Lua. Iste godine pevač je i administrativno postao otac Hajdinoj ćerki Leni koju je plavokosa dama dobila u vezi sa Flaviom Briatoreom, nekadašnjim direktorom Renoovog tima u Formuli 1.

Delovalo je da ne postoji ništa što bi uzdrmalo njihovu vezu, pa je zbog toga informacija kako se nakon sedam godina braka razilaze, izgledala neverovatno. Još neverovatnija bila je činjenica da je razlog njihovog rastanka pevačevo neverstvo. Odluku o razvodu Hajdi je donela nakon što je otkrila da njen partner već izvesno vreme uživa u avanturi sa dadiljom njihove dece. Čim su Hajdi i Sil objavili da je njihov odnos došao do kraja, članica žirija emisije Američki talenat sve više se u javnosti pojavljivala sa svojim telohraniteljem Martinom Kirstenom. Međutim, nakon nešto više od godinu dana veze, početkom ove godine, ljubavni plamen između njih dvoje se ugasio.

- Martin je bio uz nju kada joj je bilo najteže. Bio joj je velika podrška i Hajdi to nikada neće zaboraviti - rekao je izvor blizak manekenki dodajući kako je uzrok njihovog raskida nepoznat. Martin i Hajdi tom prilikom prekinuli su i poslovnu saradnju. Za to vreme Sil je nekoliko puta primećen kako šeta losanđeleskim ulicama sa nepoznatim devojkama, a zatim su se pojavile informacije da su se Hajdi i Sil pomirili na insistiranje njihove ćerkice Leni. Ona se žalila majci kako ne provodi dovoljno vremena sa svojim ocem, te su njeni roditelji počeli češće da se viđaju. 

- Deca su za njih prioritet i fokus ostaje isključivo na njihovim roditeljskim dužnostima - reči su kojima se oglasio Silov portparol. Susreti bivših supružnika postali su sve učestaliji, ali kada je na zabavi nakon dodele američkih Oskara Hajdi primećena u zagrljaju Vita Šnabela, 13 godina mlađeg dečka koji je poznat po tome što je ostvario i kratku romansu sa dvostruko starijom glumicom Demi Mur, tvrdnje o pomirenju sa britanskim muzičarem pale su u vodu.

Naime, Hajdi i Vito viđeni kako se ljube na žurki u jednom noćnom klubu. Ipak, minule sedmice Klumova i Sil primećeni su na jednom parkingu u Beverli Hilsu, a fotoreporter je zabeležio trenutak kad su se poljubili. Sa njima u društvu tom prilikom bila je i manekenkina ćerka Leni. Ostaje da se vidi da li je reč samo o roditeljskoj dužnosti ili je to potvrda teze kako stara ljubav zaborava nema.

Piše: Stefan Tošović

makonda-tracker