Dejvid Geta: Razvod nakon 22 godine braka

0
Jedan od najpoznatijih svetskih di džejeva, Dejvid Geta, razveo se od svoje supruge Keti nakon 22 godine braka
Keti i Dejvid Geta, foto: Profimedia
Keti i Dejvid Geta, foto: Profimedia

Par koji je 2012. godine obnovio bračne zavete na Ibici, okončao je brak prošle nedelje na sudu u Parizu, ali kako prenose strani mediji, niko od sada već bivših supružnika nije bio prisutan na ročištu.

Još uvek nije poznat razlog zbog kog je došlo do razvoda, ali kako kažu izvori bliski paru, Dejvid i Keti će nastaviti saradnju na njihovim zajedničkim poslovnim projektima.

Popularni muzičar Dejvid Geta upoznao je Keti 1990. godine u jednom pariskom noćnom klubu, a venčali su se dve godine kasnije. Imaju dvoje dece - desetogodišnjeg Tima i šestogodišnju Endži, koji najveći deo vremena provode u Londonu sa majkom.

Govoreći ranije za britanski portal SoFeminine, Keti je izjavila da savrešen balans između porodičnih i poslovnih obaveza zahteva veliku organizaciju.

- Kada sam sa mojom porodicom, samo sam sa njima. Tada ne postoje telefoni, kompjuteri i ostale stvari koje odvlače pažnju. S druge strane, kada imam poslovne obaveze, u potpunosti sam posvećena njima i u tom periodu ću koristiti telefon samo kako bih proverila da li je sa decom sve u redu - navela je tada Keti.

makonda-tracker