Nikola Nemešević - Nemeš u šou programu Ples sa zvezdama

0
Ostalo je još malo vremena do početka velikog šoua Ples sa zvezdama. Od 29. marta na Prvoj prikazivaće se takmičenje poznatih ličnosti u raznovrsnim plesovima.

Među učesnicima su Milojko Pantić, Tanja Bošković, Igor Lazetić, Tamara Paunović, Ivan Mihailović, Nikolija Jovanović, Katarina Šišmanović, Saša Vidić, Lena Bogdanović, Tanja Petrović, Milan Kalinić, Aleksandar Šapić, a njima se pridružuje i Nikola Nemešević - Nemeš.

- Gledao sam američku verziju šoua Dancing with the stars i to zahvaljujući učešću Nikol Šerzinger. Super mi je sve, pogotovu kada se ljudi od kojih se to ne očekuje dovedu u takvu formu da đjuskaju vrlo ozbiljno, i hoću da dostignem određeni nivo. Svi su vrlo ozbiljno shvatili takmičenje, ima i profesionalnih sportista među nama, tako da mislim da ćemo da zadovoljimo publiku u svom nastojanju da budemo sve bolji iz emisije u emisiju. Ništa mi ne pada teško, vrlo mi je drago što moram svakog jutra da treniram po nekoliko sati pošto sam se previše opustio u proteklih godinu dana, pa mi dobro dođe. Ko zna, ako se dovoljno dugo zadržim, možda se i trbušnjaci opet pojave odnekud - kaže Nemeš i dodaje da se ne brine zbog sudija i da se raduje njihovim konstruktivnim savetima.

Četrnaest takmičara Plesa sa zvezdama očekuje uzbudljiv period baš kao i publiku koja će ponovo svake subote uživati u jedinstvenom i glamuroznom šou programu na Prvoj. Voditelji šoua su Aleksa Jelić i Irina Radović. Korake takmičara ocenjivaće sudije u sastavu: Konstantin Kostjukov, Marija Prelević, Nikola Mandić i Aleksandar Josipović.

makonda-tracker