Rada Manojlović: Još čekam na vizu za Ameriku

0
Pevačica Rada Manojlović još čeka na vizu i dozvolu za radni boravak u Americi, a pre dve nedelje je već trebalo da bude tamo kod dečka Momira, kao i da započne turneju.
Rada Manojlović, foto: Luka Šarac
Rada Manojlović, foto: Luka Šarac

Rada Manojlović razočarano čeka da dobije vizu kako bi mogla da odleti u zagrljaj dečku Momiru koji je nestrpljivo čeka na Floridi.

- Valjda će uskoro sve biti rešeno i nadam se da ću dobiti vizu. Od 1. marta stalno pomeraju rokove za po sedam dana. Jedva čekam da krenem jer sam sigurna da me željno čekaju ljubitelji moje muzike, ali i neko poseban - rekla je Rada za Blic.

S obzirom da iz Grand produkcije tvrde da će se problem uskoro rešiti, Rada veruje da će 20. marta konačno dobiti vizu i odmah sesti u avion.

- Trebalo je još 1. marta da budemo u Americi i da odavno počnem sa nastupima, ali kako nisam otišla na vreme sada ćemo morati sve da organizujemo na brzinu i svima koji žele da me čuju izađemo u susret. Znači da ću posao koji je bio planiran za dva meseca sad morati da odradim za jedan, jer od početka maja imam zakazane nastupe kod nas i u Evropi. Volim svoj posao i profesionalno se prema njemu odnosim, tako da ću bez obzira na nametnuti tempo dati sve od sebe da zabavim naše ljude koji žive tako daleko, kao što radim ma gde nastupala - ističe pevačica.

makonda-tracker