Ilma Karahmet i X faktor: Rat se nastavlja

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 14

Darko

07-03-2014 15:58h
Sa porazom ne znaju da se nose ni oni sa 35 godina a pogotovo ne dete od 13 sta ste osuli po maloj? I ona i Haris su u osetljivom periodu PUBERTETU kada se sve prozivljava dublje nego sto bi trebalo (sta se cudite kao da vi to niste prosli?) Oni su ovo izbacivanje doziveli kao da drugu sansu nece imati i sada im je samopouzdanje unisteno... Zato je Haris onoliko plakao i zato je Ilma ovako reagovala (AKO je profil uopste bio njen a ako jeste... pa da li se iko plasi reci deteta od 13 godina? Ne znam cemu ovolika frka?) Kad prodje neko vreme i kad im se vrati samopouzdanje sve ce doci na svoje. Produkcija i ziri su trebali da budu svesni toga kad su ih pustili da se takmice. Takodje trebali su da navedu drugi razlog za izbacivanje umesto godina, jer ako godine nisu prepreka za prijavu na takmicenje onda ne treba da budu prepreka ni za prolazak dalje. Nisu pazili, zato se ovako zavrsilo... a sto se pevanja tice mala peva bolje od pola zirija (koliko me god neki zbog toga kamenovali)

Ivana

07-03-2014 15:48h
Brko debeli sjasi svima sa grbace i ne blamiraj se vise.

nenna

07-03-2014 15:22h
Mama je unistila... jadno dete!

Natasa

07-03-2014 13:12h
Mala, ovo ti nije trebalo!

Zorica

07-03-2014 17:25h
Bas zato sto su u pubertetu,roditelji ni slucajno nismu smeli da ih prijavljuju za takmicenje.Ovo sto Ilma i njena porodica rade je veliki rizik za njenu buducnost.DOzvoljava da je ljudi vrlo lako zamrze.Ovako nikada nece napraviti karijeru.KO ne podnosi junacki poraz ne treba ni da se takmici.Mala je previsoko poletela i to je problem,na stranu njeno pevanje.trebala si izigravati povredjeno jagnje a ne silu sada mozes smao plakati.sorry

ivan

07-03-2014 22:47h
pokopala je svoju buducnost!

Nemanja

08-03-2014 01:51h
Od pocetka mi se nije dopadala, delovala mi je mracno, sirila negativnu energiju i cinilo se da ima jako los karakter. Svojim psihickim pucanjem (za sta su krivi megalomani od roditelja koji nezrelo dete prijavljuju za ovakva takmicenja) je i dokazala da sam bio u pravu.

Bolje uci skolu dete, svoju karijeru si sahranila pre nego sto si je zapocela. Ovakve stvari se tesko zaboravljaju.

Marija

08-03-2014 11:02h
Ilma Karahmet je izuzetan talenat i ne sumnjam da ce njeno ime tek da se pominje i da ce njen glas daleko da se cuje...vremenom ce nauciti i da prihvati stvari koje zivot nosi...poraze,gubitke i ostalo...ali njeni roditelji ce morati takodje da se zamisle dobro,ako je to uopste moguce da li ovakvim pristupom Ilma dobija ili gubi...A Ivana07...i slicni njoj bi trebalo da se stide ovakvih NEOTESANIH komentara...

Lav

08-03-2014 22:49h
Ilma nastavi dalje zajebi sve negativce i protivnike. Tvoj glas vrijedi i tvoja licnost.

Tamara

08-03-2014 22:57h
Emina je navodno presudila koji apsurd. zena slabih vokalnih sposobnosti i izuzetno slabog glasa. Setite se samo njene pesme za Evroviziju smesno da nije zalosno. Ko je nju uopste stavio u ziri pored Zeljka i Kristine.samo se prenemagala i glumatala.I sama je onoliko Ilmu dizala u nebesa.Ako je Ilmi jedina mana sto je mlada onda je nisu ni trebali uvrstiti u takmicenje. Ocito je neka igra u pitanju. Ilma samo hrabro Emina ti nije ni do kolena.

Milojko

09-03-2014 16:19h
Ilma Nis je uz Tebe pozzzd

gaga

12-03-2014 16:18h
Jeste devojka fantastican talenat,ali meni je od starta cudna kao osoba. Pogledajte njen intervju na audiciji. Pojavljam,fenomenalno peva ali steta sto nije kompletna. Mlada je,roditelji treba da podrze njen razvoj,a ne njenu nezrelost. Svi znamo da ona peva bolje od Emine,ali to se tako ne radi mama... I dok je ta ista Emina hvalila,niste pricali lose o njoj...

DacoG

15-03-2014 23:49h
Nikada Ilma nece napraviti uspeha u muzici, moze biti talentovana koliko god, ali to nije presudno vazno za uspeh. Domace vaspitanje i kultura su osnova, a odnos i postovanje prema starijima i iskusnijima stubovi uspeha. Nije ni X faktor ni muzicko trziste mesto gde se presudno i JEDINO ocenjuje muzicki talenat. Ako nisi COVEK ne mozes biti javna licnost, a kamo li imati postovanje ili X faktor. Emina TO ima i imace. Slusajuci ranije Ilmine intervjue, njeno samoljublje i egoisticnu uobrazilju, nisam siguran da ce se dovoljno promeniti njena licnost i sazreti u relativno normalnu osobu, iakomje mlada devojka, gotovo devojcica. Nisam video nikakvog iskrenog osecaja prema drugima, jedino naivnog glumatanja. Steta sto takva osoba ima takav (veliki) muzicki talenat. i, mislim, da je TO najveca zalost kod clanova zirija, ali i kod nas ljubitelja muzike.

mirko

20-03-2014 17:06h
Ilma, pocni da ne slushash toliko mamu i bicesh okay..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: