Ilma Karahmet i X faktor: Rat se nastavlja

14
Od kada je Ilma napustila takmičenje verbalni sukob između nje i X faktor tima ne jenjava.
Ilma Karakmet, foto: Youtube
Ilma Karakmet, foto: Youtube

Ilma Karahmet ubeđena je da joj je učinjena nepravda tim što je izbačena iz takmičenja, a poslednja novost jeste da ona i njeno okruženje tvrde da su joj glasovi ukradeni.

- Glasovi uopštenisu stizali za mene, a neki članovi žirija nisu bili dovoljno kompetentni da ocenjuju moje glasovne mogućnosti. Žao mi je i razočarana sam zbog toga – rekla je Ilma.

Sa druge strane, produkcija X faktora ističe da je sve bilo regularno i kažu da je za Ilmu takmičenje i definitivno završeno.

- Ne postoji šansa da se Ilma vrati u X faktor. I prethodno se događalo da takmičari koji ispadnu tvrde da nisu stigli glasovi u njihovu korist. Istina je da kasne potvrde da ste glasali zbog preopterećenosti mreže, ali apsolutno svi glasovi pristignu – rekla je za Blic produkcija X faktora i dodala da su iznenađeni reakcijama Ilme i njene porodice, koji su poraz podneli loše i prenaglašeno reaguju zbog toga.

Ilmina majka juče takođe javno progovorila.

- Ako ćemo o kompetentnosti žirija, ne bi bilo loše da Emina stane pored Ilme i da zapeva, pa da vidimo ko ume bolje, a publika neka odluči ko ima bolje glasovne mogućnosti – rekla je Edina Karahmet.

Na klevetu kojoj je Ilma uputila Emini, pevačica je odgovorila putem svog Twitter profila i nije želela dalje da komentariše, dok je njen predstavnik za štampu, Ninoslav Prodanović, poručio Ilmi da mora da obrati pažnju na ponašanje.

- Da bi neko imao taj X faktor prvo mora da ima domaće vaspitanje – rekao je Ninoslav.

makonda-tracker